Merkidentiteit

Wij creëren merken die lekker blijven plakken

A good brand has a clear focus, strong visuals and resonates with your target audience. Your brand identity should be easily recognizable in a sea of similar brands. At MARS we’ll elevate your company with a unique brand that will strengthen your popularity and presence to get more leads. What does your ideal brand identity look like and how would you like your customers to see you?

Contact opnemen

Design met karakter

Je merkidentiteit is meer dan alleen je logo. Véél meer. Je moet herkenbaar zijn in alles wat je communiceert om klanten aan je te kunnen binden. Daarom ontwikkelen wij visuele uitingen die écht kenmerkend zijn. Door heel je bedrijf heen.

Strategie

  • Merkpositionering
  • Doelgroeponderzoek
  • Klanten persona's

Productie

  • Merkidentiteit design
  • Marketingmaterialen
  • Brand Guide (Merkgids)

Optimalisatie

  • Merkbewustzijn
  • Presentaties & Pitches
  • Online & Offline reclame

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.9 ★★★★★ (36 Google reviews)

Reviews
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide

“Mars is een toppartner voor ons”

Wij werken al meer dan 5 jaar samen met Mars. Het begon met het ontwikkelen van onze merkidentiteit en website, daarna zijn we maandelijks gaan optimaliseren in een doorlopend online marketing & CRO traject. Mars is altijd professioneel, proactief, creatief, en ze zijn gezellig om mee te werken!

Expereo Eva Smyrnaiou

Mars is jouw branding bureau

Met alles wat je nodig hebt … en meer.

Gespecialiseerd in B2B

Wij weten waar het om draait in B2B: langere en duurzame samenwerkingen. Jouw klanten zijn dus vooral op zoek naar een betrouwbare partner. Eentje die ze kunnen vertrouwen en waarmee ze zich kunnen identificeren. Soort zoekt soort. Door ons te specialiseren in de B2B-markt weten we inmiddels precies wat het belangrijkst is voor die verbinding én hoe we daar effectief op in kunnen spelen.

Voor nieuwe merken & rebranding

We weten hoe je vanaf begin af aan een sterke persoonlijkheid opbouwt. Maar we kunnen ook een rebranding doen. Daarbij geven we de uitstraling van je bestaande merk een update, zodat je kernwaarden nóg beter tot hun recht komen. Dat hoeft niet hoeft niet altijd een compleet andere richting te zijn. Soms is alleen kleine update al genoeg voor meer leads en hogere verkoopcijfers.

Strategie & uitvoering in één

Bij Mars werken we met een team van echte specialisten. Van strategische genieën en conceptdenkers tot aan grafische vormgevers die onze ideeën feilloos vertalen in afbeeldingen, animaties en productvideo’s. Compleet met USP’s, features en andere productinformatie. Zo heb je van de branding strategy tot aan het design gewoon één aanspreekpunt. Wel zo handig.

Soepele samenwerkingen

Jij kent je klanten, je organisatie en je merk het best. Daarom werken we graag met je samen. Zie ons als verlengstuk van je in-house marketingteam. Een ervaren sparringpartner die een frisse blik werpt op je merkidentiteit. Dat levert waardevolle inzichten op, maar ondertussen vaak ook zichtbare resultaten als meer sales en conversies. En daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Dubbelzijdig succes

Alle beslissingen op het gebied van design zijn gebaseerd op bijvoorbeeld concurrentie- en doelgroeponderzoek. Zo weet je zeker dat je merkidentiteit er niet alleen goed uitziet, maar ook echt bijdraagt aan het bereiken van je bedrijfsdoelen. Ongeacht of je nu positieve gevoelens wil opwekken, jezelf meer wil onderscheiden in de markt of gewoon meer wil verkopen op je website.

Ga mee op missie

Laten we samen een unieke beleving creëren bij zowel klanten als medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en plan een vrijblijvende brainstorm!

contact opnemen
Mars media sfeerbeelden 16
mask-img
Contact
5