Contact Us

Merkidentiteit

Een merkidentiteit die jouw bedrijf vooruithelpt

De merkbeleving van je bedrijf is je bedrijf. Je merkidentiteit bepalen en de ontwikkeling daarvan is een belangrijk proces. Een professionele uitstraling weerspiegelt het niveau waarop je opereert, en is een van de belangrijkste factoren in het beslissingsproces van je doelgroep. Bij Mars bouwen we graag aan een betekenisvolle merkidentiteit die ergens voor staat.

Contact opnemen

Je bedrijf groeit, laat je merk meegroeien!

Samen brengen we jouw merk naar een hoger niveau. Een sterk en herkenbaar merkidentiteit ontwikkelen, dat een gevoel van verbintenis opwekt bij jouw doelgroep en je verkoop stimuleert.

Strategie

 • Merkpositionering
 • Doelgroeponderzoek
 • Klanten persona's
 • Concurrentie onderzoek
 • Merkstrategie

Productie

 • Merkidentiteit design
 • Marketingmaterialen
 • Brand Guide (Merkgids)
 • Event aankleding
 • Kantoor aankleding

Optimalisatie

 • Merkbewustzijn
 • Presentaties & Pitches
 • Online & Offline reclame
 • Illustraties & animaties
 • Productvideo's

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.9 ★★★★★ (36 Google reviews)

Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide

“Mars is een toppartner voor ons”

Wij werken al meer dan 5 jaar samen met Mars. Het begon met het ontwikkelen van onze merkidentiteit en website, daarna zijn we maandelijks gaan optimaliseren in een doorlopend online marketing & CRO traject. Mars is altijd professioneel, proactief, creatief, en ze zijn gezellig om mee te werken!

Expereo Eva Smyrnaiou

Wat maakt ons speciaal

Behalve dat we jouw merk naar een hoger niveau tillen

We weten dat B2B-merken een andere aanpak nodig hebben

Als we B2C vergelijken met B2B, dan zie je bij B2C meestal relatief kleine aankopen, met een relatief lage waarde. In de B2B is het anders. Als bedrijven grotere aankopen doen, dan zijn ze vaak op zoek naar meer dan alleen het product. In de B2B-markt shop je voor een betrouwbare partner waarmee je het liefst jarenlang samenwerkt. Het proces tot een aankoop duurt veel langer, en vertrouwen in jouw bedrijf is de belangrijkste factor. Een professionele merkidentiteit speelt daarbij een belangrijke rol.

We hebben 15+ jaar ervaring

We zien het vaak. Een professioneel merk wekt vertrouwen en zorgt voor conversie. Als je merk er verouderd uitziet, wekt dit de indruk dat het hele bedrijf een beetje achterloopt. Bij Mars hebben we in de loop der jaren veel bedrijven geholpen hun merk te upgraden. Het hoeft niet altijd een compleet andere richting te zijn. Wij zijn ook erg goed in een bestaand merk naar een hoger niveau te tillen, maar wel de herkenbaarheid en kernwaarden te behouden. En het leukste is, we zien elke keer positieve resultaten in de vorm van meer leads en hogere verkoopcijfers. Een professionele uitstraling werkt!

Wij visualiseren complexe innovaties

Je hebt een nieuw en spannend product. Vraag 1 is vaak, hoe werkt het? Op je website, maar ook in salesdecks en presentaties probeer je waarschijnlijk de USP’s en features uit te leggen. Zijn de afbeeldingen en illustraties die je hiervoor gebruikt begrijpelijk? Zien ze er professioneel uit, en passen ze bij jouw merkidentiteit? Bij Mars hebben we veel bedrijven geholpen met het illustreren en animeren van hun complexe productinformatie. Hier kun je zien wat we voor anderen hebben gedaan. Wil jij ook op het niveau van Google, Zendesk en Salesforce opereren?

Wij denken altijd aan jouw doelen, en maken ze meetbaar

Onze focus ligt niet alleen op het ontwikkelen van een merkidentiteit die er goed uitziet. We denken altijd aan drie belangrijke sleutelfactoren: Je bedrijfsdoelen, een positief gevoel opwekken bij je doelgroep en het behalen van conversies met je website. Al onze designbeslissingen voor je merk moeten bijdragen aan deze drie factoren. Samen ontwikkelen we de beste strategie voor een blijvende eerste indruk, die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf!

Wij maken jouw leven makkelijker

Mars is het verlengstuk van jouw in-house marketingteam. We werken graag samen, hebben een passie voor het bereiken van jouw doelen en gaan altijd een stap verder om boven verwachting te leveren. We weten dat het voor jou niet altijd alleen om de doelgroep draait. Voor jou spelen ook zaken als het overtuigen van stakeholders, het enthousiasmeren van het eigen team en het presenteren van plannen en resultaten binnen het bedrijf. Laat ons weten hoe we jou op welke manier dan ook kunnen helpen, we doen dit graag!

Wij kunnen je helpen met jouw merkidentiteit ontwikkelen.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Wij zijn een gezellig, creatief en proactief team (volgens onze klanten). We brainstormen graag met je over jouw missie naar Mars, en hoe we je kunnen helpen om dit jaar met 200% te groeien!

contact opnemen
Mars media sfeerbeelden 16
mask-img