Oval Created with Sketch.

Merkidentiteit

Logo ontwerp & merkidentiteit

Of je nu een nieuw logo nodig hebt, een upgrade van je huidige merkidentiteit, of een compleet nieuw ontwerp. Wij helpen je aan een unieke, onvergetelijke en tijdloze merkidentiteit die de juiste emoties oproept.

Contact

Het begint allemaal met

Een sterke merkidentiteit

Voor je klanten moet je merk garant staan voor kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid. Je merkidentiteit zou gevormd moeten zijn om de kernwaardes weer te geven waar je bedrijf of organisatie

voor staat. Een sterk onvergetelijk ontwerp met eigenheid en karakter brengt je boodschap duidelijk aan de mensen over. Hoe groot je bedrijf ook is, de impact van een sterk merk is universeel.

Werken met Marsmedia

Merk ontwikkeling

mm-icon-branding-understanding
Merk begrijpen

Het begint bij ons met jou en je bedrijf te begrijpen. Je combinatie van logo, typografie en kleuren moet weerspiegelen wie je bent en hoe je bedrijf het beste aan de wereld gepresenteerd kan worden.

mm-icon-branding-identity-design
Identiteitsontwerp

Zodra we je bedrijf en haar kern begrijpen, zetten we een plan van aanpak op. Welke emotie, stemming en indruk moet je merk overbrengen? Je wordt beloond met een merkidentiteitsontwerp dat je bedrijf helpt te groeien.

mm-icon-branding-styleguide
Stijlgids

Wij verzekeren je een consistente merkidentiteit door het opstellen van een stijlgids. Deze kan je in het vervolg gebruiken voor alle media en marketing uitingen. Alle elementen worden samengebracht om de juiste boodschap over te brengen.

Voor iedereen

Wat we voor jou kunnen doen

Logo alleen

Als je alleen op zoek bent naar een logo om van start te gaan, laat ons dan helpen met het creëren van een logo dat uniek, memorabel en tijdloos is. Een logo dat je door de jaren heen kan gebruiken en waarop je in de toekomst kan bouwen. Gebaseerd op je behoeftes zullen we onderzoek doen en een hoogwaardig logo aanleveren in alle formaten.

Identiteitsupgrade

Wil je je bedrijf laten groeien? Heb je al een logo, maar reflecteert het je bedrijf en haar doelen niet meer? Dan is het misschien tijd voor een upgrade van je merkidentiteit. Samen zullen we kijken naar wat er staat en wat precies niet meer past. Vervolgens bepalen we wat je nodig hebt en zetten we een plan van aanpak op.

Beste van het beste

Kies voor dit plan als je voor het beste gaat. Een merkidentiteit die terug komt in zelfs het kleinste detail van je bedrijf. Wij leveren een merk van A tot Z. Denk naast brief papier en visitekaartjes ook aan een logo, flyers, potloden, facturen, banners, evenement presentaties, stikkers, bekers, verzin het maar.

Wat te verwachten

Eindeloze mogelijkheden

Logo Design

Je merkidentiteit begint met een kwalitatief hoogwaardig logo ontwerp, dat uniek, memorabel en mooi is uitgewerkt tot in het kleinste detail.

Kleurgebruik

Kleur is een van de meest belangrijke elementen van je merkidentiteit. Bij het kiezen van de juiste kleuren gaat het niet alleen om het esthetische aspect maar ook om de psychologie erachter.

Verpakkingsontwerp

Om een blijvende indruk te maken, moet je een goede eerste indruk maken en is het ontwerp van een verpakking een van de belangrijkste elementen voor je product om opgemerkt te worden.

Motion Design

Heb je een etalage of een display bij de receptie van je bedrijf? Verwelkom je bezoekers met bewegende visuals die je identiteit versterken.

Fotografie

Een ander belangrijk onderdeel van je merkidentiteit is fotografie. Je foto’s moeten in lijn zijn met de algehele look en feel van de website.

Typografie

Typografie speelt een cruciale rol in het ontwerp van je merkidentiteit. Het creëert een band met je klanten geeft duidelijk het karakter van je merk weer.

Illustraties

Illustraties kunnen een krachtige tool zijn om bepaalde elementen van je bedrijf duidelijk te maken of uit te leggen. Wij werken samen met gerenommeerde illustratoren.

Iconen

Iconen zijn visuele uitdrukkingen van de producten, diensten of tools van je merk. Iconen zijn beschikbaar in alle soorten, vormen en kleuren; we vinden en creëren de beste.

Betrouwbaar

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit

"

Let's talk.

Een nieuwe merkidentiteit begint hier!