Een sterke merkidentiteit

Helpt jouw merk je bedrijf vooruit?

Merkidentiteit bestaat uit meer dan alleen het logo, lettertype en kleurenpalet. Het gaat om de complete ervaring die je doelgroep heeft met je bedrijf. Wat voor gevoel brengt je huidige merkidentiteit te weeg? Laten we dit samen onderzoeken om een strategie te vormen.

 

Undraw all the data h4ki
MERKSTRATEGIE

Een te gekke merkidentiteit levert business op

Je doelgroep moet zich kunnen identificeren met je merk. Hoe komen we hier achter? Samen zullen we de markt onderzoeken en persona’s maken om te ontdekken wat hen triggert. Natuurlijk vertel je je verhaal door middel van je teksten, maar een groot deel van de ervaring is gebaseerd op gevoel. Een treffend logo, lettertype en kleurenpalet zijn essentieel, en als je merk er professioneel en up-to-date uitziet hebben je prospects en klanten er vertrouwen in dat ze met een goede partij in zee gaan.

Kijken waar je kansen liggen?
Link arrow big
Undraw quite town mg2q (1)
Huisstijl

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom grote bedrijven een perfecte huisstijl hebben?

Een huisstijl is de vertaling van je merkidentiteit naar bedrijfsmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, office-branding, flyers, banners, of zelfs een e-mailhandtekening. Een goed uitgevoerde huisstijl wekt vertrouwen in je bedrijf. Je laat zien dat je oog voor detail hebt.

Samen naar je huisstijl kijken?
Link arrow big
Undraw content team 3epn
Contentcreatie

Goede content is de sleutel tot succes

Sterke teksten en afbeeldingen. Vaak geven bedrijven lage prioriteit aan goede content, maar dit is juist het belangrijkste onderdeel van alle communicatie. Een goede UX kan niet worden bereikt zonder goede inhoud. Zodra je doelgroep op jouw website terechtkomt, moet je hen informatieve, begrijpelijke en activerende informatie verstrekken, anders zullen ze niet converteren. Mensen zoeken naar waarde, en lezen dus graag iets waar ze wat aan hebben. Je afbeeldingen en je huisstijl weerspiegelen een zekere professionaliteit. Als deze van lage kwaliteit zijn of niet overeenkomen met de geschreven inhoud, zullen je bezoekers dit merken.

Over je content sparren?
Link arrow big
Undraw books l33t
Stijlgids

Vind je het moeilijk om je merkidentiteit consistent te implementeren?

Zorg ervoor dat jullie interne marketingteam trouw blijft aan de merkidentiteit. Wij leveren een professionele stijlgids met de juiste lettertypen, kleuren en gebruiksregels.

Bekijk voorbeelden van een stijlgids
Link arrow big
Undraw my files swob
Marketingmaterialen

Laat zien dat je professioneel bent door je huisstijl consistent door te voeren in al je marketingmaterialen

Geen intern marketingteam? Geen zorgen! Wij staan voor je klaar. Evenementmateriaal, brochures, posters, flyers, online marketingbanners, PowerPoint-sjablonen. Wij maken alles.

Voor dit bedrijf hebben wij marketingmaterialen gemaakt
Link arrow big
Het juiste gevoel overbrengen is belangrijk

Een merkidentiteit die bij jouw bedrijf past?

Neem contact met ons op
Marsmedia webdesign golden review stars

We zijn beoordeeld met 4,9/5 sterren op basis van 29 Google-recensies