WordPress Amsterdam

Wil jij met je bedrijf groeien en ben je op zoek naar meer dan een standaard WordPress template laat ons dan jouw nieuwe website bouwen. Wij leveren 100% maatwerk websites ieder met een uniek design gericht op een betere gebruikerservaring en hogere conversie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van website helpt ons team jou graag verder. Interesse? Neem contact op via de website of bel ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Een onvergetelijke eerste indruk

met een optimaal design is daarom zeer belangrijk. Gebruikers met een slechte ervaring komen niet terug en maken geen mond op mondreclame als jouw website slecht werkt of er oud en verwaarloosd uitziet. Een nieuw WordPress webdesign maakt wat dat betreft het verschil in de gebruikerservaring en kan de beslissende factor zijn in een aankoop of contactopname.

Een prettige eerste indruk is belangrijk maar nog belangrijker is dat je website doet waar het voor bedoeld is. Meestal is dit het verkopen van een product of het genereren van leads. Wij kijken daarom verder dan alleen het plaatje dat een website eigenlijk is. Samen met jou bekijken we welke functionaliteiten van belang zijn om je business te runnen en optimaliseren deze waar nodig.

comp_1_header@2x

Onze expertises

WordPress Amsterdam

WordPress Web Design
Internetbureau Marsmedia maakt al ruim 15 jaar websites voor grote corporates en kleine startups. Elke webdesign krijgt bij ons een unieke look en feel en wordt geheel op maat gemaakt. Jouw website verdient alleen het allerbeste
Merkidentiteit
Wij helpen je met het neerzetten van een merk dat indruk maakt. Met een unieke, onvergetelijke en tijdloze merkbeleving onthouden klanten en prospects je simpelweg langer. Laat ons jouw huidige merkidentiteit een upgrade geven die jaren vooruit kan.
Online Marketing
Onze online marketing experts helpen jouw website naar het volgende niveau. Met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (Google Ads) en conversie optimalisatie helpen we je je doelen te bereiken.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Is your company looking for a solid partner or are you an aIs jouw bedrijf op zoek naar een partner of ben je een ambitieuze ondernemer en wil je het beste van het beste? Marsmedia helpt grote en kleine bedrijven in het behalen van online doelstellingen. Met behulp van een optimaal webdesign, een gedegen online marketing strategie en effectieve executie maken wij jouw doelen realiteit.mbitious entrepreneur and you want the best of the best? Marsmedia helps large and small companies to achieve their online goals. With the help of an optimal web design, a thorough online marketing strategy and effective execution, we make your goals a reality.Is your company looking for a solid partner or are you an ambitious entrepreneur and you want the best of the best? Marsmedia helps large and small companies to achieve their online goals. With the help of an optimal web design, a thorough online marketing strategy and effective execution, we make your goals a reality.

De basis

Ons een simpele website laten maken begint bij jouw bedrijfsidee. Wij maken op basis van jouw merk en je doelen een design en zorgen ervoor dat het in code wordt gegoten. Het begin van een ambitieus project.

Web design

Je bedrijf bestaat al enkele jaren en je wil meer halen uit je website. Wij zorgen voor een compleet nieuw webdesign en geven je merkidentiteit een upgrade. Desgewenst helpen we je met je online marketing voor nog meer groei.

Complete pakket

De ambities van jouw bedrijf zijn groots. Je bent daarbij op zoek naar een vaste partner die jou langere tijd kan ondersteunen in zowel webdesign, conversie, strategie, online marketing en alles dat komt kijken bij het laten groeien van een (online) bedrijf

Conversion Design

Wij gaan in onze aanpak verder dan alleen het maken van een website. Op basis van jarenlange ervaring in het maken van webdesigns weten wij inmiddels wat wel en vooral wat niet werkt. Jouw strategie, de merkbeleving en je website moeten in lijn met elkaar staan. Daarbij is het van belang dat je continue leert van aanpassingen die worden doorgevoerd. Hier helpen wij je graag bij.

Eindeloze WordPress Mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

WordPress Blog
WordPress is van origine een content management systeem voor bloggers. Sinds 2003 is WP uitgegroeid tot het wereldwijd meest gebruikte CMS voor websites. Wil jij een blog beginnen dan raden wij aan altijd WordPress te gebruiken.
WordPress Website
Wil je een website laten maken dan is WP een uitermate geschikt platform. Het is snel, flexibel en heeft met meer dan een 54,000 verschillende plugins een ongekende hoeveelheid toepassingen voor elke industrie.
WordPress Webshop
Sinds de komst van WooCommerce is het heel eenvoudig geworden om een webshop te maken in de WordPress omgeving. Met enkele klikken zorg je ervoor dat de eerste producten op het web staan en je je eigen e-commerce website hebt.
Web Design
Er is voor ieder wat wils als het gaat om WordPress Webdesign. Van standaard templates tot een volledig custom build webdesign dat geheel naar jouw wensen wordt ingevuld. Wil jij zo’n website, neem dan contact met ons op.
Onepager
WP is uitermate geschikt voor zeer simpele websites of zogenaamde onepagers. Alle informatie die een potentiële klant nodig heeft staat op deze pagina zonder van URL te veranderen. Handig als je een idee snel wil testen.
Widgets
Het CMS geeft je heel eenvoudig de mogelijkheid om Widgets toe te voegen. Dit zijn functionele elementen in de zijbalk of footer van de website. Denk aan kalenders of een gedeelte dat aangeeft wat de temperatuur buiten is. Eindeloze mogelijkheden.
Responsive
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het sociale landschap waarmee ook jouw website hierop zichtbaar moet zijn. Een responsive website die zowel op een mobieltje, een tablet als een desktop functioneert is daarom een must.
SEO
SEOWordPress is uitermate vriendelijk in gebruik als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Yoast plugin. Aanpassingen doorvoeren die de vindbaarheid verbeteren zijn in dit CMS een fluitje van een cent.
Social
Facebook, Instagram, Whatsapp, Linkedin of Pinterest? Je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel een plugin voor. Social media integreren in je website is heel eenvoudig en zorgt ervoor dat jouw bereik snel groeit.
Retina ready
Retina readyDe kwaliteit van beeldschermen van zowel computers, televisies als mobiele telefoons wordt met de dag beter. Het is daarom van belang dat jouw website tot op pixel niveau mooi wordt vertoond. WordPress is wat dat betreft klaar voor retina kwaliteit schermen.
WordPress Amsterdam
Een WordPress website laten maken in Amsterdam laat je over aan het leukste webdesign bureau van Mokum. Marsmedia helpt grote en kleine bedrijven met groeien. Van webdesign tot strategie. Voor ambitieuze resultaatgerichte bedrijven.
Meertalige website
Ook met internationale ambities biedt het WordPress CMS uitkomst. Verschillende eersteklas plugins voor meertaligheid zorgen ervoor dat jouw website in elk land ter wereld op de juiste manier wordt vertoond.

Wordpress website in Amsterdam laten maken?

Plan een meeting in
Mars media sfeerbeelden 13
Contact
5