Jouw online marketing strategie

Arrow down light blue

Leadgeneratie

 

Hoe bereik en bindt je jouw doelgroep al vroeg in hun klantreis? Het begint allemaal met het aanbieden van relevante content, op het juiste moment, op de juiste plek. Het gaat over het perfectioneren van je berichten, timing en follow-ups.

Door te focussen op inbound marketing kunnen we je binnenkomende leads aanzienlijk vermeerderen!

Conference learning meeting 7095@2x

Persona’s

Door het creëren van persona’s kunnen we jouw doelgroep in kaart brengen. We leren wie ze zijn, wat ze leuk vinden en hoe ze zich gedragen. Met deze informatie kunnen we relevante content bepalen en strategieën voor berichtgeving creëren.

Conference learning meeting 7095@2x

Engage & Nurture

Ok, je bevindt je op de radar van je doelgroep, maar een paar van je concurrenten ook. Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich van hen? Je website moet treffende content bieden en informatief zijn. Je bezoekers landen veelal met vragen op de website, dus ze moeten gemakkelijk antwoorden kunnen vinden. Als de inhoud die je aanbiedt relevant is en de UX optimaal is, zal de kans groot zijn dat ze contact zullen opnemen. De volgende stap is het warm houden van de leads. Creëer een band voordat je probeert iets te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van gratis waardevolle inzichten in de vorm van een whitepaper of nieuwsbrief. Het draait in dit stadium allemaal om het versterken van de relatie.

Conference learning meeting 7095@2x

Hubspot Partner

Jullie verkoopafdeling staat op het punt een upgrade te krijgen! Om sales te stimuleren en processen te optimaliseren kunnen we de website integreren met het toonaangevende marketing verkoopplatform Hubspot. Met deze software voor marketingautomatisering kun je eenvoudig je prospects beheren. Lead scoring geeft inzicht in welke leads warm zijn en welke opvolging nodig hebben. Je ziet wanneer het laatste contactmoment was en je kunt opvolging per email automatiseren voor retargeting.

Conference learning meeting 7095@2x

Google Partner

Wij zijn Google Ads gecertificeerd en Google Analytics gekwalificeerd. Dit betekent dat Google ons erkent als experts in online adverteren en dat we een door de branche erkend certificaat in Analytics hebben. Wij maken en beheren jouw campagne, van inhoud tot resultaten. We meten, leren en optimaliseren.

Conference learning meeting 7095@2x

SEO Specialisten

In de eerste plaats schrijf je voor je doelgroep. Maar je content is ook van groot belang voor SEO (Search Engine Optimization). Als je website en de inhoud ervan goed door Google worden geïndexeerd, verschijnt je website hoger in de zoekresultaten. Onze SEO-experts geven advies over hoe je dit kunt bereiken.

STRATEGIE, METEN, LEREN & OPTIMALISEREN

Dat is hoe we leads genereren

Laten we je groeistrategie bespreken