Online marketing

Wij maken websites zichtbaar op het juiste moment

Je nieuwe website moet natuurlijk wel gezien worden. Met slimme online marketing zetten wij je website daarom vol in de spotlights. Bij de juiste mensen en precies wanneer het er het meest toe doet. Voor maximaal online succes.

Contact us

Met alleen bezoekers kom je er niet

Je hebt namelijk relevante bezoekers nodig. Prospects. Leads. Daarom onderzoeken we eerst wie die mensen zijn, hoe we ze het best kunnen bereiken én hoe we ze om kunnen toveren tot klant. Zo creëren we een optimale klantreis. Van begin tot eind.

Strategie

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Competitie Analyses
 • Persona Ontwikkeling
 • SEO/SEA Strategie
 • Growth Funnel Setup

Productie

 • SEO/SEA
 • Campagne Setup
 • Landingpagina's Setup
 • Content Creatie
 • Retargeting Bezoekers

Optimalisatie

 • Rapporteren
 • Data Analyses
 • Meten & Leren
 • Continu Optimaliseren

78% van de B2B-verkopen begint met een Google-zoekopdracht

Welke posities hebben jouw converterende zoekwoorden?

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.9 ★★★★★ (36 Google reviews)

Reviews
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide

“Mars bewees een geweldige partner voor ons te zijn”

Wij werken al meer dan 5 jaar samen met Marsmedia. Van het ontwikkelen en ontwerpen van onze website tot onze Brand ID en online marketing. Altijd professioneel, consistent, creatief en met een glimlach.

Expereo Eva Smyrnaiou

Online marketing voor brand awareness, hogere rankings of gewoon meer sales

Wat je doel ook is, wij trekken alles uit de kast om het te bereiken.

Marketing voor B2B

Bij Mars weten we precies met wie we willen werken: B2B-bedrijven. Een paar sokken verkopen met je webshop is ook leuk, maar wij krijgen juist energie van het bouwen van langere funnels. Van het binnenhalen van (grote) leads. Daarom hebben we ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in B2B-marketing. Want dat is nog net effe wat anders.

SEO & SEA

Wij zijn echte specialisten op het gebied van zoekmachine marketing en we gaan altijd tot het gaatje om jou hoger in Google te krijgen. Soms door te adverteren (SEA), soms door je website te optimaliseren voor de zoekmachines (SEO) en soms door allebei. Daarmee zorgen we voor zowel resultaat op de korte als op de lange termijn. Iedere keer opnieuw.

Datagedreven optimalisaties

Tuurlijk, een schat aan ervaring en onze Google certificaten helpen mee. Maar het draait bij online marketing toch vooral om de cijfers. Wij zorgen daarom voor echte data en gebruiken die informatie vervolgens om effectieve campagnes op te zetten en daarna continu te optimaliseren. Zo maken we van ieder project een succes. Altijd.

Heldere rapportages

Geen zorgen. We slaan je niet om de oren met allerlei interessante marketingtermen en afkortingen waarvan je geen idee hebt waar ze voor staan. Wij zorgen iedere maand gewoon voor een duidelijk en begrijpelijk rapport met de huidige stand van zaken. Je ziet daarin direct hoe je ervoor staat en je kan de resultaten praktisch 1-op-1 presenteren aan de stakeholders binnen je bedrijf.

Laten we samenwerken

Want wij zijn het full service online marketing bureau voor B2B-bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en plan een vrijblijvende brainstorm.

Contact opnemen
Mars media sfeerbeelden 23
mask-img
Contact
5