Contact Us
dark-mask-image

Webshop laten maken Amsterdam

Webshop laten maken? Wij zijn Marsmedia! Het webdesign bureau uit Amsterdam dat verder gaat dan alleen het maken van een webshop. Wij helpen grote en kleine retailers online meer te verkopen door de inzet van online marketing en en het neerzetten van een functioneel mooi design. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Makkelijk te gebruiken

WordPress CMS

Is WordPress alleen maar een platform om te bloggen? Dit was in het verleden inderdaad het geval, maar WordPress is door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig content management systeem (CMS). WordPress is nog steeds te gebruiken voor een eenvoudige blog, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om volledige functionele websites en mobiele applicaties te creëren. Het beste aan WordPress is dat het makkelijk is in gebruik

en flexibel genoeg is voor nagenoeg alles. Dit is de hoofdreden waarom WordPress zo sterk in populariteit is gegroeid. WordPress is de drijvende kracht achter 30% van alle websites op het internet. Vanwege zijn sterke eigenschappen, gebruiken vele topmerken een WordPress webdesign voor hun websites, bijvoorbeeld: Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, The New York Times, en ga zo maar door.

Wat wij als webdesign bureau voor je kunnen betekenen

Webshop design Marsmedia

Single product webshop
Wij helpen je met de ontwikkeling van een overzichtelijke webwinkel waarop je een enkel product verkoopt. Met een eenvoudig en helder design zorgen wij ervoor dat bezoekers binnen enkele klikken kunnen afrekenen en zo jouw product kunnen bestellen.
Multi product webshop
Wil je het graag grootser aanpakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. werken onze projecten van buiten naar binnen: van de customer journey naar de user experience, van user stories naar de technische kern. We helpen jou om je (groei)ambities waar te maken.
Woocommerce Maatwerk
Ben je op zoek naar meer dan een standaard webshop? Ook Woocommerce maatwerk valt binnen de mogelijkheden. We hebben voor verschillende klanten handige features gebouwd die voor meer efficiëntie zorgen. Onze developers beschikken over de benodigde diepgaande technische expertise.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Is jouw bedrijf op zoek naar een partner of ben je een ambitieuze ondernemer en wil je het beste van het beste? Marsmedia helpt grote en kleine bedrijven in het behalen van online doelstellingen. Met behulp van een optimaal webdesign, een gedegen online marketing strategie en effectieve executie maken wij jouw doelen realiteit.

De basis

Ons een simpele website laten maken begint bij jouw bedrijfsidee. Wij maken op basis van jouw merk en je doelen een design en zorgen ervoor dat het in code wordt gegoten. Het begin van een ambitieus project.

Web design

Je bedrijf bestaat al enkele jaren en je wil meer halen uit je website. Wij zorgen voor een compleet nieuw webdesign en geven je merkidentiteit een upgrade. Desgewenst helpen we je met je online marketing voor nog meer groei.

Complete pakket

De ambities van jouw bedrijf zijn groots. Je bent daarbij op zoek naar een vaste partner die jou langere tijd kan ondersteunen in zowel webdesign, conversie, strategie, online marketing en alles dat komt kijken bij het laten groeien van een (online) bedrijf.

Marsmedia levert

Pixel perfect designs en geweldige resultaten

Op zoek naar een Woocommerce Specialist?

Plan een meeting in
Screenshot 2022-07-19 at 17.36.17