UIIN

Een online academische community voor UIIN

De klant

UIIN stimuleert verandering in het hoger onderwijs en bedrijfsleven door middel van onderzoek, training, institutionele ontwikkeling en netwerkevenementen. Samen met hun wereldwijde gemeenschap van innovatieve organisaties doorbreken ze de scheidslijnen tussen academische wereld en de wereld om impactvolle oplossingen te creëren voor lokale en mondiale uitdagingen.

De uitdaging

Voordat UIIN contact met ons opnam, beheerden ze hun website altijd intern. Ze groeiden aanzienlijk, wat betekende dat ze meer evenementen organiseerden, meer trainingen aanboden en een breder scala aan lidmaatschapsopties begonnen aan te bieden. Maar dit betekende ook dat de website steeds moeilijker werd om te onderhouden, en voor hun gebruikers werd het navigeren op de site een uitdaging.

Hoe hebben we geholpen?

We hebben het volledige ontwerp en de structuur van de website herzien voor een betere gebruikerservaring, en we hebben het volledige WooCommerce-afrekenproces volledig vernieuwd. Daarnaast hebben we de merkidentiteit geüpgraded voor een meer moderne uitstraling.

uiin_brand@2x uiin_colors uiin_logo
uiin_brand@2x uiin_colors uiin_logo
uiin_brand_poster_wall@2x
uiin_brand_poster_wall@2x
uiin_big_building_banner@2x
uiin_big_building_banner@2x
uiin_homepage_full@2x
uiin_homepage_full@2x
michel02

Wil jij ook je website verbeteren?

Bij Mars horen we graag over je doelen. Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe website, je merkidentiteit wilt upgraden of meer bezoekers nodig hebt, we staan voor je klaar!

Contact
5