WordPress Webdesign

Of je nu een simpele start-up website nodig hebt met een professioneel ontwerp, of een website wilt laten maken die echt opvalt – wij maken een geweldig WordPress webdesign voor je dat goed werkt op desktop, tablet én smartphone.

Neem contact op

WordPress betekent flexibiliteit

Het beste aan WordPress is de flexibiliteit. Het is gemakkelijk je website te beheren, en het biedt veel mogelijkheden om op te bouwen en door te ontwikkelen. WordPress betekent niet dat we templates gebruiken. Alles wat we doen is maatwerk. Het WordPress platform biedt ons de volledige vrijheid in zowel design als ontwikkeling. Wist je dat 30% van alle websites op WordPress draait? Vanwege zijn sterke eigenschappen, gebruiken vele topmerken een WordPress webdesign voor hun websites, bijvoorbeeld: Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, The New York Times, en ga zo maar door.

Een makkelijk te beheren website?

Specialist in WordPress Web Design

Werken met Marsmedia

Helemaal responsive
Het is belangrijk dat bij websites in deze tijd de nadruk op een responsive ontwerp ligt, wat er voor zorgt dat de websitebezoeker een soepele, positieve ervaring heeft, ongeacht of dat via een desktop, tablet of smartphone is.
WordPress maar wel op maat
Omdat we weten dat elk bedrijf anders is, creëren we een geweldig en uniek WordPress webdesign dat perfect past bij jou en jouw klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij hoe we jullie merk het beste kunnen presenteren.
Simpel in gebruik
WordPress groeit in een snel tempo gezien steeds meer mensen er achter komen wat voor krachtige tool het is. Het is toegankelijk en intuïtief, waardoor het het relatief makkelijk te leren, en toe te passen is.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Is jouw bedrijf op zoek naar een partner of ben je een ambitieuze ondernemer en wil je het beste van het beste? Marsmedia helpt grote en kleine bedrijven in het behalen van online doelstellingen. Met behulp van een optimaal webdesign, een gedegen online marketing strategie en effectieve executie maken wij jouw doelen realiteit.

De basis

Ons een simpele website laten maken begint bij jouw bedrijfsidee. Wij maken op basis van jouw merk en je doelen een design en zorgen ervoor dat het in code wordt gegoten. Het begin van een ambitieus project.

Web design

Je bedrijf bestaat al enkele jaren en je wil meer halen uit je website. Wij zorgen voor een compleet nieuw webdesign en geven je merkidentiteit een upgrade. Desgewenst helpen we je met je online marketing voor nog meer groei.

Complete pakket

De ambities van jouw bedrijf zijn groots. Je bent daarbij op zoek naar een vaste partner die jou langere tijd kan ondersteunen in zowel webdesign, conversie, strategie, online marketing en alles dat komt kijken bij het laten groeien van een (online) bedrijf

Eindeloze mogelijkheden met het WordPress platform

WordPress biedt mogelijkheden

Discovery workshops
To us, it’s important to understand your goals. Our Discovery Workshop allows us to determine what you need and create a plan of action.
Functioneel ontwerp
Bezoekers zijn doelgericht op je website. In ons functioneel ontwerp focussen we ons daarom op het meest gebruiksvriendelijke ontwerp dat mogelijk is.
Wireframes
Je kan Wireframes zien als het bouwplan van je huis. Het brengt de inhoudelijke informatie en flow van de website in kaart, wat belangrijk is voor de definitieve structuur en het ontwerp.
Gebruikersflow
Pagina’s op een website zijn als woorden in een zin: ze moeten in een bepaalde volgorde gebruikt worden om je punt duidelijk te maken. Wij helpen jou met wat je wilt zeggen.
Vloeiende animaties
Animaties kunnen de beleving op je website interactiever en vermakelijker maken. We combineren kleine en grootschalige animaties.
Parallax
Wanneer het vertellen van een verhaal belangrijk is, gebruiken we animaties, zoals parallax, om je bezoeker je product op een nieuwe manier te laten ervaren.
Pixel Perfect Design
De kwaliteit van het webdesign komt tot leven in onze websites.We ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige ontwerpen en leveren deze, ‘pixel perfect’, elke keer weer!
Web Fonts
Typografie is een centraal onderdeel van een WordPress webdesign en het neerzetten van je merk. Dankzij nieuwe web services, kunnen wij unieke fonts in je WordPress website gebruiken.

Op zoek naar een Wordpress webdesign bureau?

Plan een meeting in
Mars media sfeerbeelden 13
Contact
5