Oval Created with Sketch.

web & apps

WordPress Webdesign

Of je nu een simpele start-up website nodig hebt met een professioneel ontwerp, of een website wilt laten maken die echt opvalt – wij maken een geweldig WordPress webdesign voor je dat goed werkt op desktop, tablet én smartphone.

Contact

Makkelijk te gebruiken

Wordpress CMS

Is WordPress alleen maar een platform om te bloggen? Dit was in het verleden inderdaad het geval, maar WordPress is door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig content management systeem (CMS). WordPress is nog steeds te gebruiken voor een eenvoudige blog, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om volledige functionele websites en mobiele applicaties te creëren. Het beste aan WordPress is dat het makkelijk is in gebruik

en flexibel genoeg is voor nagenoeg alles. Dit is de hoofdreden waarom WordPress zo sterk in populariteit is gegroeid. WordPress is de drijvende kracht achter 30% van alle websites op het internet. Vanwege zijn sterke eigenschappen, gebruiken vele topmerken een WordPress webdesign voor hun websites, bijvoorbeeld: Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, The New York Times, en ga zo maar door.

Werken met Marsmedia

Specialist in WordPress Webdesign

Volledig responsive

Het is belangrijk dat bij websites in deze tijd de nadruk op een responsive ontwerp ligt, wat er voor zorgt dat de websitebezoeker een soepele, positieve ervaring heeft, ongeacht of dat via een desktop, tablet of smartphone is.

Design op maat

Omdat we weten dat elk bedrijf anders is, creëren we een geweldig en uniek WordPress webdesign dat perfect past bij jou en jouw klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij hoe we jullie merk het beste kunnen presenteren.

Makkelijk in gebruik

WordPress groeit in een snel tempo gezien steeds meer mensen er achter komen wat voor krachtige tool het is. Het is toegankelijk en intuïtief, waardoor het het relatief makkelijk te leren, en toe te passen is.

WordPress Webdesign Voor iedereen

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Het minimale

Gebaseerd op je identiteit, werken we vanuit een collectie van gestandaardiseerde WordPress webdesigns, wat ons toestaat een geweldige interactieve website voor een lagere prijs te leveren. We werken met gestandaardiseerde efficiënte workflows en gebruiken deze om je door het proces te begeleiden of je website snel online te krijgen.

De standaard

Gebaseerd op je identiteit, werken we vanuit een collectie van gestandaardiseerde WordPress webdesign formats. Deze bestaande templates geven ons de ruimte om geweldige interactieve websites te creëren. In dit pakket zijn maatwerkaanpassingen inbegrepen zodat wij een nog betere gebruikerservaring voor je doelgroep kunnen creëren.

Beste van het beste

Kies dit plan als je het beste wilt, iets wat handgemaakt is en gespecificeerd om alle beoogde bedrijfsdoelen te bereiken. We beginnen vanaf nul, zullen je concurrentie onderzoeken, maken een business analyse, en stellen een document op met de functionele eisen. Wij zorgen ervoor dat je website tot in de kleinste details vooraanstaand is.

Wat te verwachten

Eindeloze mogelijkheden

Discovery Workshops

Voor ons als internetbureau is het belangrijk je doelen te begrijpen. Onze Discovery Workshop stelt ons in staat te bepalen wat je nodig hebt en een plan met de nodige acties op te zetten.

Functioneel ontwerp

Bezoekers zijn doelgericht op je website. In ons functioneel ontwerp focussen we ons daarom op het meest gebruiksvriendelijke ontwerp dat mogelijk is.

Wireframes

Je kan Wireframes zien als het bouwplan van je huis. Het brengt de inhoudelijke informatie en flow van de website in kaart, wat belangrijk is voor de definitieve structuur en het ontwerp.

Gebruikersflow

Pagina’s op een website zijn als woorden in een zin: ze moeten in een bepaalde volgorde gebruikt worden om je punt duidelijk te maken. Wij helpen jou met wat je wilt zeggen.

Vloeiende animaties

Animaties kunnen de beleving op je website interactiever en vermakelijker maken. We combineren kleine en grootschalige animaties.

Parallax

Wanneer het vertellen van een verhaal belangrijk is, gebruiken we animaties, zoals parallax, om je bezoeker je product op een nieuwe manier te laten ervaren.

Pixel Perfect Design

De kwaliteit van het webdesign komt tot leven in onze websites.
We ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige ontwerpen en leveren deze, ‘pixel perfect’, elke keer weer!

Web fonts

Typografie is een centraal onderdeel van een WordPress webdesign en het neerzetten van je merk. Dankzij nieuwe web services, kunnen wij unieke fonts in je WordPress website gebruiken.

Betrouwbaar

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit

"

Let's talk.

Een professioneel WordPress webdesign begint hier.