WordPress Webdesign

Of je nu een simpele start-up website nodig hebt met een professioneel ontwerp, of een website wilt laten maken die echt opvalt – wij maken een geweldig WordPress webdesign voor je dat goed werkt op desktop, tablet én smartphone.

Neem contact op
Link arrow big
Undraw wordpress utxt
WordPress betekent

Flexibiliteit

Het beste aan WordPress is de flexibiliteit. Het is gemakkelijk je website te beheren, en het biedt veel mogelijkheden om op te bouwen en door te ontwikkelen. WordPress betekent niet dat we templates gebruiken. Alles wat we doen is maatwerk. Het WordPress platform biedt ons de volledige vrijheid in zowel design als ontwikkeling. Wist je dat 30% van alle websites op WordPress draait? Vanwege zijn sterke eigenschappen, gebruiken vele topmerken een WordPress webdesign voor hun websites, bijvoorbeeld: Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, The New York Times, en ga zo maar door.

Een makkelijk te beheren website?
Link arrow big
Werken met MARSMEDIA

Specialist in WordPress Webdesign

Mm responsive

Helemaal responsive

Het is belangrijk dat bij websites in deze tijd de nadruk op een responsive ontwerp ligt, wat er voor zorgt dat de websitebezoeker een soepele, positieve ervaring heeft, ongeacht of dat via een desktop, tablet of smartphone is.

Mm custom wordpress

WordPress maar wel op maat

Omdat we weten dat elk bedrijf anders is, creëren we een geweldig en uniek WordPress webdesign dat perfect past bij jou en jouw klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij hoe we jullie merk het beste kunnen presenteren.

Mm easy cms

Simpel in gebruik

WordPress groeit in een snel tempo gezien steeds meer mensen er achter komen wat voor krachtige tool het is. Het is toegankelijk en intuïtief, waardoor het het relatief makkelijk te leren, en toe te passen is.

WORDPRESS webdesign AMSTERDAM

Wat we voor jou kunnen betekenen

Is jouw bedrijf op zoek naar een partner of ben je een ambitieuze ondernemer en wil je het beste van het beste? Marsmedia helpt grote en kleine bedrijven in het behalen van online doelstellingen. Met behulp van een optimaal webdesign, een gedegen online marketing strategie en effectieve executie maken wij jouw doelen realiteit.

De basis

Ons een simpele website laten maken begint bij jouw bedrijfsidee. Wij maken op basis van jouw merk en je doelen een design en zorgen ervoor dat het in code wordt gegoten. Het begin van een ambitieus project.

Web design

Je bedrijf bestaat al enkele jaren en je wil meer halen uit je website. Wij zorgen voor een compleet nieuw webdesign en geven je merkidentiteit een upgrade. Desgewenst helpen we je met je online marketing voor nog meer groei.

Complete pakket

De ambities van jouw bedrijf zijn groots. Je bent daarbij op zoek naar een vaste partner die jou langere tijd kan ondersteunen in zowel webdesign, conversie, strategie, online marketing en alles dat komt kijken bij het laten groeien van een (online) bedrijf.

WORDPRESS BIEDT MOGELIJKHEDEN

Eindeloze mogelijkheden met het WordPress platform

Discovery Workshop

Voor ons als WordPress specialist is het belangrijk je doelen te begrijpen. Onze Discovery Workshop stelt ons in staat te bepalen wat je nodig hebt en een plan met de nodige acties op te zetten.

Functioneel ontwerp

Bezoekers zijn doelgericht op je website. In ons functioneel ontwerp focussen we ons daarom op het meest gebruiksvriendelijke ontwerp dat mogelijk is.

Wireframes

Je kan Wireframes zien als het bouwplan van je huis. Het brengt de inhoudelijke informatie en flow van de website in kaart, wat belangrijk is voor de definitieve structuur en het ontwerp.

Gebruikersflow

Pagina’s op een website zijn als woorden in een zin: ze moeten in een bepaalde volgorde gebruikt worden om je punt duidelijk te maken. Wij helpen jou met wat je wilt zeggen.

Vloeiende animaties

Animaties kunnen de beleving op je website interactiever en vermakelijker maken. We combineren kleine en grootschalige animaties.

Parallax

Wanneer het vertellen van een verhaal belangrijk is, gebruiken we animaties, zoals parallax, om je bezoeker je product op een nieuwe manier te laten ervaren.

Pixel Perfect Design

De kwaliteit van het webdesign komt tot leven in onze websites.We ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige ontwerpen en leveren deze, ‘pixel perfect’, elke keer weer!

Web Fonts

Typografie is een centraal onderdeel van een WordPress webdesign en het neerzetten van je merk. Dankzij nieuwe web services, kunnen wij unieke fonts in je WordPress website gebruiken.

Op zoek naar een Web development agency?

Plan een meeting
Marsmedia webdesign golden review stars

We zijn beoordeeld met 4,9/5 sterren op basis van 29 Google-recensies