Huisstijl ontwerpen

Jouw huisstijl is de eerste indruk die een klant krijgt van je bedrijf. Daarmee is je huisstijl een van de belangrijkste eigenschappen van jouw merk. Laat je huisstijl ontwerpen door Marsmedia. Een professionele uitstraling van je website, visitekaartjes, briefpapier of enveloppen kunnen het verschil maken in de keuze van een potentiële klant. Wij zorgen voor een sterke uitstraling met een uniek huisstijl ontwerp dat impact zal maken.

Neem contact op
Link arrow big
Undraw right places h9n3
LAAT EEN BLIJVENDE INDRUK ACHTER

Waarom een professionele huisstijl belangrijk is

Een huisstijl is de vertaling van uw merkidentiteit naar al uw materialen. Wanneer uw huisstijl consequent wordt toegepast, getuigt dit van professionaliteit en oog voor detail naar uw klanten en prospects. Dit gaat verder dan het gebruik van de juiste lettertypen en kleuren. Een professionele organisatie volgt richtlijnen voor typografie, infographics, pictogrammen, fotografie, aankleding van events, en meer. Uw huisstijl weerspiegelt op welk niveau u opereert en speelt daarom een ​​grote rol in het imago van uw bedrijf.

Upgrade van de huisstijl nodig?
Link arrow big
HUISSTIJL ONTWIKKELING DOOR MARSMEDIA

Laat zien aan uw klanten dat u oog heeft voor detail

Mm brand identity

Design op maat

Voordat we met je huisstijl beginnen, zorgen wij dat we de behoeftes en stijl van je bedrijf begrijpen. Aan de hand van deze inzichten maken wij een eerste design en wordt deze na feedback rondes verscherpt.

Mm quality

Huisstijl van hoog niveau

Internationale merken, zoals Apple, Vodafone en IKEA, hebben hun huisstijl tot in de puntjes doorgevoerd. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, jouw huisstijl kan zich meten met die van hen!

Mm ux ui design

Val op!

Een verzorgde huisstijl bevordert de zichtbaarheid en betrouwbaarheid van je merk. Straal professionaliteit uit, wees herkenbaar, en val onmiskenbaar op tussen je concurrenten.

HUISSTIJL DESIGN

Wat we voor je kunnen doen

Undraw playing cards cywn
HET MINIMALE

Visitekaartjes

Tijdens het netwerken zijn visitekaartjes enorm belangrijk. Je laat niet alleen je contactinformatie achter, maar ook een indruk over jou en je bedrijf. Laten samen eens nadenken over een persoonlijke, unieke en onvergetelijke presentatie.

Beginnen met je visitekaartje?
Link arrow big
Undraw add color 19gv
De basis

Huisstijl ontwerp

Drukwerk zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes is nog steeds noodzakelijk in de huidige digitale maatschappij. Maar ook digitale huisstijlmaterialen, zoals e-mailhandtekeningen en PowerPoint templates kunnen wij verzorgen. Laat ons weten wat je nodig hebt!

Vertel ons over je project
Link arrow big
Undraw redesign feedback re jvm0
Huisstijl upgrade

Marketing materialen

Gedrukt materiaal met je logo is een vorm van continue marketing. Je klant zal iedere keer aan je bedrijf herinnerd worden als hij een pen en papiertje pakt. Wij kunnen je helpen jouw merk door te voeren in presentaties, stickers of ander promotiemateriaal.

Welke marketingmaterialen heb je nodig?
Link arrow big
DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN JOUW HUISSTIJL MATERIALEN

Wij kunnen je met al deze materialen helpen, en meer

Visitekaartjes

Je huisstijl begint bij een visitekaartje, het eerste dat je geeft aan een potentiële klant. Met een hoogwaardig logo en uniek design maak je een onvergetelijke indruk. Vergeet niet, visitekaartjes worden jaren bewaard!

Briefpapier

Er zijn eindeloze mogelijkheden. Welk soort papier, welke informatie moet er standaard op staan en welke kleuren laat je terugkomen. Briefpapier dat aansluit op jouw imago geeft het signaal af dat je aan alles hebt gedacht.

Enveloppen

Op zoek naar een A4, A5, of andere maat envelop? Met of zonder venster? We helpen je aan de juiste envelop die past bij het imago van je bedrijf. Een brief geheel in huisstijl van jouw bedrijf ontvangen straalt professionaliteit uit.

Verzenddozen

De voorlaatste stap in de klantreis is wanneer hij zijn pakket openmaakt. Wil je dat dit ook beleving is? Laat je verzenddoos dan ontwerpen in jouw huisstijl met een opvallend element. Succes en een glimlach verzekerd.

Presentaties

Heb je een belangrijke presentatie, maar heb je moeite om aantrekkelijke en begrijpelijke slides te maken? Laat de presentatie dan opmaken door onze designers. Gegarandeerd dat de presentatie beter overkomt.

Email handtekening

Hoeveel emails verstuur jij dagelijks? Jouw email handtekening bevestigt bij de ontvanger dat de zender betrouwbaar en professioneel is. Een koppelijk naar je huisstijl door het toevoegen van een logo is hierbij belangrijk.

Online Banner

Online opvallen doe je door een display campagne. De banners die hier gebruikt worden moeten aansluiten bij je huisstijl. Ook de uiting en landingspagina moeten met elkaar in connectie staan. Reden genoeg om dit te laten ontwerpen.

Evenementen

Als je met je bedrijf op events staat, moet je balie opvallend zijn en matchen met je huisstijl. Wij kunnen het ontwerp verzorgen, en indien nodig ook het contact met de design afdeling van het event.

Stickers

Zorg dat je huisstijl blijft plakken, letterlijk! Stickers zijn goedkoop en leuk voor evenementen of om mee te geven bij een product. Eenvoudig, effectief, en geheel in huisstijl voor een optimaal resultaat.

Reclameborden

Adverteer je in abri’s of via reclameborden? Zorg dan wel dat deze materialen aansluiten bij je (online) huisstijl. Bij het ontwerpen denken we mee over de boodschap en houden we rekening met de positie van de borden en de locatie waar ze komen te staan.

Spandoeken

Pak je het wat groter aan, bijvoorbeeld met spandoeken aan de gevel van je bedrijfspand! Een voordelige en opvallende manier om voorbijgangers te informeren over jouw diensten. Wij denken met je mee over hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Brochures

Wil je klanten een totaalbeeld geven van je dienstverlening? Dit kan door gebruik te maken van een brochure. Wij richten dit graag voor je in, en vertalen de huisstijl naar een informatieve brochure die niet alleen opvalt maar ook blijft hangen.

Flyers

Zijn brochures te groot en is een visitekaartje te klein, dan is wellicht een flyer iets voor jou. Een flyer kan met de juiste huisstijl en de juiste boodschap een krachtige vorm van marketing zijn op elke willekeurige locatie.

Posters

Posters zijn een leuke manier om je kantoor wat meer in de huisstijl van je bedrijf te gieten. Je kunt denken aan posters met visie, missie, maar ook om producten of aanbiedingen mee te promoten.

Roll-up banners

Dit is een van de makkelijkste manieren om je bedrijf te presenteren op kantoor of op evenementen. Een oprolbare banner is makkelijk te transporteren en goedkoop te produceren. Opvallend en effectief!

Clientlogos@4x

Topresultaten, ruim 15 jaar ervaring

Huisstijl laten ontwerpen?

Opvallende en professionele huisstijl?

Plan een meeting in
Marsmedia webdesign golden review stars

We zijn beoordeeld met 4,9/5 sterren op basis van 29 Google-recensies