Oval Created with Sketch.

Branding

Huisstijl ontwerpen

Jouw huisstijl is de eerste indruk die een klant krijgt van je bedrijf. Daarmee is dit één van de belangrijkste momenten in de klantreis. Laat daarom je huisstijl ontwerpen door Marsmedia. Een professionele uitstraling van je website, visitekaartjes, briefpapier of enveloppen kan het verschil maken in de keuze van een potentiële klant. Wij zorgen voor een onvergetelijke uitstraling met een uniek huisstijl ontwerp.

Contact

Wij zetten de puntjes op de i

Een Onvergetelijke Huisstijl

Een huisstijl ontwerpen is meer dan alleen een logo en kleurgebruik. Wanneer een huisstijl op een consequente manier wordt doorgevoerd in alle uitingen van jouw bedrijf geeft dit een positief en georganiseerd signaal af aan klanten en prospects. Daarnaast is een huisstijl onderdeel van het imago van je bedrijf. De kleuren die je gebruikt moeten passen bij de producten of diensten die je aanbiedt. Ook de vorm van je logo moet passen bij het imago. Je imago, kleuren en logo komen samen in jouw huisstijl.

Een onvergetelijke huisstijl is een investering die zichzelf op termijn terugverdient. Een huisstijl ontwerpen en vastleggen brengt ook rust in een organisatie. Discussies over hoe iets eruit moet komen te zien zijn verleden tijd. Wil je dat wij dit voor je doen? Wij plannen graag een workshop met jou in waarin wordt bepaald hoe we het imago van jouw bedrijf naar een volgend niveau kunnen brengen. Neem contact met ons op via de website of de telefoon. We staan je graag te woord.

Werken met Marsmedia

Het verschil zit 'm in de details

Design op maat

Voordat we met je huisstijl beginnen, zorgen wij dat we de behoeftes en stijl van je bedrijf begrijpen. Aan de hand van deze kennis maken wij een eerste design en wordt deze na feedback rondes verscherpt.

Internationale kwaliteit

Internationale merken, zoals Apple, Vodafone en IKEA, hebben hun design tot in de puntjes doorgevoerd. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, je zou dezelfde complete huisstijl moeten hebben als zij.

Val op!

Een verzorgde huisstijl bevordert de zichtbaarheid en betrouwbaarheid van je merk. Iedere keer wanneer klanten jouw brieven openen, zien ze direct de kleuren, het logo of andere herkenbare eigenschappen.

Voor iedereen

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Het minimale

Tijdens het netwerken zijn visitekaartjes enorm belangrijk. Het geeft niet alleen informatie door, maar geeft een indruk over jou en je bedrijf. Wij zorgen dat deze contactinformatie wordt overgegeven in een persoonlijke, unieke en onvergetelijke manier.

Huisstijl Ontwerp

Drukwerk als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes is nog steeds noodzakelijk in de huidige digitale maatschappij. Maar ook digitale producten, zoals e-mailhandtekeningen en PowerPoint templates maken we om het bedrijf krachtig te presenteren.

Huisstijl Upgrade

Gedrukt materiaal met je logo is een vorm van continue marketing. Je klant zal iedere keer aan je bedrijf herinnerd worden als hij een pen en papiertje pakt. Wij kunnen je helpen jouw merk door te voeren in presentaties, stickers of ander promotiemateriaal.

Wat te verwachten

Eindeloze mogelijkheden

Visitekaartjes

Je huisstijl begint bij een visitekaartje. Het eerste dat je geeft aan een potentiële klant. Met een hoogwaardig logo en uniek design maak je een onvergetelijke indruk. Vergeet niet, visitekaartjes worden jaren bewaard!

Briefpapier

Er zijn duizenden mogelijkheden. Welk soort papier, welke informatie moeten er standaard op staan en welke kleuren laat je terugkomen. Briefpapier dat aansluit op jouw imago geeft een krachtig signaal dat je aan alles heeft gedacht.

Enveloppen

Op zoek naar een A4, A5, EA5 of andere maat envelop? Met of zonder venster? We helpen je aan de juiste envelop die past bij het imago van je bedrijf. Een brief van jouw bedrijf ontvangen wordt met je huisstijl een feest.

Verzenddozen

De voorlaatste stap in de klantreis is wanneer hij zijn pakket openmaakt. Wil je dat dit ook beleving is? Laat je verzenddoos dan ontwerpen in jouw huisstijl met een opvallend element. Succes en een glimlach verzekerd.

Presentaties

Heeft een belangrijke presentatie, is de inhoud compleet maar mist de finesse in de aansluiting met je huisstijl? Laat de presentatie dan opmaken door onze designers. Gegarandeerd dat de presentatie beter overkomt.

Notitieblokken

Ook notitieblokken behoren tot de huisstijl van je bedrijf. Handig als je iets op papier hebt uitgelegd aan de klant. Op die manier wordt hij weer herinnerd aan jouw merk. Het verschil zit ‘m in de details.

Online Banner

Online opvallen doe je door een display campagne. De banner die hier gebruikt worden moeten aansluiten bij je huisstijl. Ook de uiting en landingspagina moeten met elkaar in lijn staan. Reden genoeg om dit te laten ontwerpen.

Beachvlaggen

Zeer populair zijn tegenwoordig de strandvlaggen. Met een logo en een duidelijke boodschap trekt je meer bezoekers naar je winkel. Ook handig wanneer je naar een evenement gaat en daar meer wil opvallen.

Stickers

Lekker plakken en goed zichtbaar zijn stickers. Ook leuk voor evenementen of mee te geven bij een product. Eenvoudig maar effectief. Geheel in stijl met jouw imago zorgen ze voor een grappig maar effectief resultaat.

Reclameborden

Pak je het wat groter aan en maak je gebruik van reclameborden of abri’s,ook dan moeten deze uitingen passen bij je (online) huisstijl. Wij houden rekening met de positie van de borden en waar deze komen te staan.

Brochures

Wil je klanten een totaalbeeld geven van je dienstverlening door gebruik te maken van een brochure? Wij richten dit graag voor je in en vertalen de huisstijl naar een stukje informatie dat niet alleen opvalt maar ook blijft hangen.

Spandoeken

Opvallen? Dan zijn spandoeken aan de gevel van je bedrijfspand een voordelige manier om voorbijgangers te informeren over jouw diensten. Wij denken met je mee over hoe we dit het beste in kunnen richten.

Flyers

Zijn folders te groot en is een visitekaartje te klein, dan is wellicht een flyer iets voor jou. Een A5 formaat flyer kan met de juiste huisstijl en de juiste boodschap een krachtige uiting zijn op elk willekeurig evenement.

Folders

Wil je potentiële klanten iets fysieks meegeven maar is een visitekaartje niet voldoende? Dan is een folder een optie. Je kan hier veel informatie in kwijt en prospects uitgebreid uitleggen waarom zij voor jou moeten kiezen.

Posters

Heb je een geweldig idee voor een leuke poster? Moet deze passen bij de huisstijl van je bedrijf, laat ook deze dan door ons ontwerpen. Opvallende grappige posters kunnen een positief beeld van je bedrijf bevorderen.

Roll-up banners

Dit is een van de makkelijkste manieren om je bedrijf te presenteren op kantoor of op evenementen. Een oprolbare banner is makkelijk te transporteren en goedkoop te produceren. Opvallend en effectief.

Betrouwbaar

Huisstijl ontwerpen? Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit

"

Let's talk.

Een nieuwe huisstijl begint hier!