Oval Created with Sketch.

Full service internetbureau Marsmedia

Internetbureau Amsterdam

Wij zijn Marsmedia! Hét internetbureau uit Amsterdam dat verder gaat dan alleen het maken van een mooie website. We werken graag voor ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar een vaste partner voor alle online activiteiten. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Onze passie

Wat wij als internetbureau het liefste doen

Webdesign

Al meer dan 15 jaar maken wij mooie websites voor grote en kleine bedrijven. Van simpele onepagers tot complexe woocommerce oplossingen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online de juiste uitstraling krijgt en je website doet waar het voor bedoeld is: leads genereren.

Merkidentiteit & Branding

Onze designers zijn gespecialiseerd in het maken en/of verbeteren van jouw merk. Wij verzorgen een frisse nieuwe uitstraling die past bij deze tijd. Wij zorgen tevens voor jouw marketingmateriaal Deze valt op en bevat uiteraard de juiste boodschap.

Online Marketing

Een website moet meer zijn dan alleen een mooi plaatje. Onze online marketing experts maken van jouw site een ware lead generator. Door middel van SEO, Google Ads en conversie optimalisatie zorgen wij voor meer omzet en (digitale) groei.

internetbureau Marsmedia

Wat wij als internetbureau voor jou kunnen betekenen

Het essentiele

Het begint allemaal bij een huisstijl. Onze designers zorgen ervoor dat beleving van jouw merk wordt verbeterd waardoor deze herkenbaarder wordt en langer blijft hangen bij je potentiële klant. Aanpassingen in kleur en vormgeving kunnen het verschil maken.

De basis

Dit is waar we goed in zijn. We zetten in korte tijd een geheel op maat gemaakte website voor je in elkaar. Geheel op basis van jouw wensen en met de functionaliteiten die nodig zijn om meer uit je website te halen. Technisch is bij ons alles mogelijk.

Compleet

Dit is hoe we het liefst werken. Wij verzorgen alles als het gaat om webdesign, development online marketing en conversie optimalisatie. In tweewekelijkse sprints zorgen wij er samen met jouw team voor dat je website naar een hoger plan wordt getild.

Webdesign: Van kickoff naar oplevering

Elke website die wij maken is 100% uniek. We gebruiken geen templates en elke regel code is door onszelf geschreven. Gemiddeld zijn we hier 80 uur mee bezig verdeeld over verschillende fasen. Voor elke fase hebben wij een specialist. Dit zorgt voor een maximaal resultaat.

Fase 1: De kick off

Zijn we het eenmaal eens over de voorwaarden dan beginnen we altijd met een kickoff meeting. In deze meeting met jou en je collega’s wordt duidelijk wat precies de doelen zijn van de website en welke pagina’s er gemaakt moeten worden. Aan de hand van deze inzichten krijgt onze UX’er een duidelijk beeld en wordt er gezamenlijk een eerste schets gemaakt van de nieuwe website.

Fase 2: Wireframes

Na de kick off workshop wordt er verder geborduurd op de initiële schets. Er wordt een lijnen schets gemaakt van hoe de website er uiteindelijk uit komt te zien. Deze zogenaamde wireframes worden wanneer ze klaar zijn aan je voorgelegd. Na een ronde van feedback gaat dit model naar onze grafisch vormgever. Deze zet het in de volgende fase van het proces om in een echt webdesign.

Fase 3: Webdesign

Nu gaat het geheel tot leven komen. Door de gemaakte wireframes in te kleuren er plaatjes aan toe te voegen en het geheel mooi te maken wordt duidelijk hoe jouw website eruit komt te zien. Bij ons is het: what you see is what you get en hier doen we geen concessies in. Het goedgekeurde webdesign wordt door onze developers in de volgende fase omgezet in code waarmee je een functionerende website krijgt.

Fase 4: Webdevelopment

This is where the magic happens. Nadat het webdesign is goedgekeurd gieten onze developers het geheel in code. Door gebruik te maken van de laatste technieken en schone code wordt je website werkelijkheid. In deze periode hoor je weliswaar wat minder van ons maar dat betekent niet dat er minder hard wordt gewerkt. Het resultaat is een werkende website die volledig toegankelijk is op een testomgeving.

Fase 5: Oplevering

Champagne! Je website is klaar voor gebruik. Alle content zit erin en je website is klaar om het wereldwijde web te betreden. Vanaf nu ben je eigenaar van een website die 100% op maat is gemaakt door internetbureau Marsmedia. Onze marketing experts helpen je graag verder om van jouw website meer dan alleen een mooi plaatje te maken.

Overtuigd? Let's talk.

Contact

internetbureau weetjes

Handig om te weten

Onze doorlooptijd

Van begin tot eind duurt het designen en ontwikkelen van een website bij ons ongeveer 10 weken. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de wensen en de snelheid van feedback. Hoe sneller de feedback en hoe eenvoudiger de website des te sneller wij zijn.

Website beveiliging

Te allen tijde zorgen wij er zo goed als mogelijk voor dat je website niet gehackt kan worden. We gebruiken hiervoor de modernste technieken zoals SSL en updaten de gebruikte plugins en content management systemen continue. Ook spam is iets dat we zoveel mogelijk proberen te voorkomen door bijvoorbeeld de inzet van ReCaptcha.

Speed is king

De snelheid van een website kan alles bepalend zijn voor het succes. Elke seconde dat het langer duurt dan nodig zorgt ervoor dat iemand kan afhaken en dus niet converteert. Laat je een website of webshop bij ons maken dan garanderen wij een snelle website die voldoet aan de standaarden van het web. Sneller kan uiteraard altijd door middel van bijvoorbeeld dedicated hosting.

Onze planning

Als internetbureau maken we al jaren websites en weten inmiddels dat dit tussen de 10 en 12 weken duurt. Om een website binnen deze periode te realiseren is het wel van belang dat alle partijen goed samenwerken en zich houden aan de deadlines. Duurt het geven van feedback bijvoorbeeld bijvoorbeeld langer dan is er een reële kans dat het project uitloopt. Dit houden wij uiteraard in de gaten en je wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld.

De content

Handig is om te weten dat wij de content van uw website niet aanleveren tenzij hier specifiek om gevraagd wordt. Tekst, afbeeldingen, animaties, video’s en andere vormen van content dient u zelf aan te dragen. Wel kunnen wij dit voor je verzorgen maar dat is afhankelijk van jouw wensen.

Nazorg

Technische fouten, bugs en andere onvolkomenheden zijn niet altijd te voorkomen. Worden deze in een periode van maximaal 2 maanden na oplevering gevonden dan lossen wij dit zonder extra kosten voor je op. Wordt er na deze periode een bug ontdekt dan raden we aan deze onder de hieronder genoemde S.L.A. te laten maken.

Service Level Agreement

Onze service level agreement houdt in dat je maandelijks uren inkoopt die je vervolgens in kan zetten voor een van onze expertises. Het geeft je de mogelijkheid om je website op kleine punten te verbeteren, online marketing advies in te winnen of door ons een banner te laten malen. Je bent hier geheel vrij in. Worden de uren niet gebruikt? Dan schuiven ze door naar volgende maand.

Internetbureau Expertises

Merkidentiteit

Kan jouw merk wel een opfrisser gebruiken of ben je als start-up hard op zoek naar een eigen identiteit? Onze designers helpen je graag om dit te bewerkstelligen en tillen jouw merk naar een hoger niveau.

Huisstijl ontwerpen

Bij een merkidentiteit hoort een huisstijl met bijbehorende kleuren, lettertype en een logo. Ook hier helpen wij graag. Wij verzorgen een fris ontwerp, geheel van deze tijd en passend bij de doelstellingen van het bedrijf.

Digitale Marketing

Een b2b website is bedoeld om leads mee te genereren en moet meer zijn dan alleen een mooi plaatje. Onze online marketing consultants adviseren en helpen graag bij het laten groeien van jouw online onderneming.

Conversie Optimalisatie

Onderdeel van de digitale marketing is het optimaliseren voor conversie. De websites die we maken werken goed, maar er valt altijd iets te verbeteren. Kleine aanpassingen kunnen soms grote veranderingen teweegbrengen in het gedrag van je bezoekers.

Webdevelopment

Wil je een website, webshop, applicatie, widget of iets ander laten bouwen? Dat kan ook bij ons. Onze webdevelopers zijn bekend met talen als PHP, AJAX en Javascript en kunnen vrijwel alles voor je bouwen.

Webshops

Ook een webshop laten maken behoort tot de mogelijkheden. Bedenkt hierbij wel dat het aantal pagina’s dat je moet laten maken en de functionaliteiten van de website vaak uitgebreider zijn. De kosten van een webshop op maat zijn dan ook hoger.

internetbureau inhuren?

8 redenen om ons als internetbureau te kiezen

Samenwerking

Niet elke klant past bij ons. We kiezen onze klant wat dat betreft zorgvuldig en zijn op zoek naar een geschikte partner om mee samen te werken. Op die manier worden we samen beter en tillen we jouw merk, website of bedrijfsplan naar een hoger niveau.

Kwaliteit voorop

In alles wat we doen staat de kwaliteit van wat we produceren voorop. We vragen continue feedback in wat we maken en komen zo tot een mooi resultaat. Alleen als het voldoet aan de hoge eisen die je van een internetbureau mag verwachten gaat het de deur uit.

Alles 100% op maat

Wij maken mooie dingen. Wat we maken is altijd 100% uniek. We werken nooit met standaard templates en alles wat je van ons krijgt is met liefde en aandacht gemaakt. We vragen altijd om feedback waarmee jij precies krijgt wat je wilt.

We zijn vaklieden

Alle experts en consultants die bij ons werken verstaan hun vak. Iedereen heeft meerdere jaren ervaring en kan zelfstandig een project oppakken en afronden. We werken nauw samen om zo het best mogelijke resultaat neer te zetten.

B2B specialist

De afgelopen jaren richten we ons hoofdzakelijk op het midden en kleinbedrijf dat zich weer richt op de B2B markt. Maar ook kleine startups en grote internationale corporates behoren tot ons klantportfolio zoals te zien is in onze cases.

Recruitment software specialist

We bieden speciale oplossingen aan voor recruitment bedrijven die werken met Bullhorn software. Door gebruik te maken van een API maken we een directe connectie tussen jouw website en de Bullhorn software.

Data gedreven internetbureau

Beslissingen maken we het liefst op basis van data. We gebruiken hiervoor verschillende tools die het gebruik van een website inzichtelijk maken. Op basis van deze data komen we tot conclusies en verbeteren we je website continue.

Top Team

Dagelijks zitten we hier in Amsterdam met een team van 10 toegewijde professionals hard te werken aan verschillende projecten. Iedereen heeft meerdere jaren ervaring in zijn eigen werkgebied en is in staat geheel zelfstandig een project af te ronden.

Internetbureau Marsmedia

Op zoek naar een internetbureau? Let’s talk!