Full service internetbureau

Internetbureau Amsterdam

Op zoek naar een full service internetbureau in Amsterdam dat verder gaat dan het maken van een mooie website? Wij zijn een full-service creatief bureau, toegewijd aan jouw groei. We richten ons op Conversie Optimalisatie en groei. We werken graag voor ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar een solide partner in al hun marketingactiviteiten.

Neem contact op

Heel serieus over het behalen van groeiresultaten

Full service Internetbureau Amsterdam

Converterend Webdesign
Een mooie website is leuk, maar wat echt belangrijk is, is dat de bezoekers converteren. Bij Marsmedia onderscheiden we ons door eerst te focussen op het doel van jouw website. Onze UX-specialisten nemen data-driven beslissingen om je te helpen die conversieratio’s te verhogen. En ja, ze zullen het er ook geweldig uit laten zien. Maar dat is vanzelfsprekend.
Merkidentiteit & Strategie
Jouw merkidentiteit vormt de kern van het bedrijf, maar maakt het momenteel de juiste indruk bij je doelgroep? We onderzoeken dit en maken een passende strategie. Onze designers zijn gespecialiseerd in het creëren en / of verbeteren van je merkidentiteit en het verzorgen van al het marketingmateriaal. Online én offline.
Inbound Marketing
Door de berichten en timing te perfectioneren en de follow-ups goed beheren, kunnen we aanzienlijke vooruitgang boeken in jouw leadgeneratie! We creëren, meten, leren en optimaliseren. Onze online marketing- en SEO-experts zijn Google Ads-gecertificeerd, Google Analytics Qualified. Overweeg je een Marketing Automation Platform? We zijn trotse partner van Hubspot.

Een full service internetbureau

Van begin tot eind

Elke website die wij maken is 100% uniek. We gebruiken geen templates en elke regel code is geschreven door onze developers. Een project is bij ons verdeeld in verschillende fasen. Voor elke fase hebben we specialisten die weten hoe ze maximaal resultaat behalen.

De Kick-off

We starten elk project door je uit te nodigen voor een kick-off workshop. Tijdens deze workshop bespreken we je strategie en bepalen we de doelen van de nieuwe website. We zullen de basis van de sitemap bekijken, de pagina’s met de hand schetsen en de ontwerprichting bespreken. Deze bijeenkomst is cruciaal om alle informatie te verzamelen die we nodig hebben alvorens we aan het project beginnen.

Klaar om een meeting in te plannen?
team_small_1@2x

Wireframes

Na de kick-off workshop worden de schetsen vertaald naar wireframes. Dit zijn zeer gedetailleerde digitale schetsen van elke pagina. Door eerst wireframes te maken, kunnen we ons focussen op de functionaliteiten zonder afgeleid te worden door design. We zullen bepalen waar we de belangrijke CTA’s (Call-To-Actions) zullen plaatsen, welke inhoud waar naartoe linkt, enz. We zullen nauw samenwerken en werken met feedbackrondes totdat we het eens zijn. Zodra de wireframes zijn goedgekeurd, kunnen we doorgaan naar de ontwerpfase.

Laat ons je idee uitschetsen
comp_3_wireframe-design@2x

Webdesign

Nu gaan we de spannende fase in. De wireframes worden vertaald naar een mooi en uniek design! In de kick-off fase hebben we de algemene richting besproken die we wilden inslaan. Nu is het aan ons om jou te verrassen. We beginnen altijd met je homepage. Zodra je de homepage hebt goedgekeurd, werken we de rest van de pagina’s uit. Zodra het volledige webdesign is goedgekeurd, kunnen we door naar de ontwikkelingsfase. Het is tijd om je nieuwe website tot leven te brengen!

Tijd voor een te gekke website?
nob_4_homepage_overview

Webdevelopment

Je nieuwe website wordt werkelijkheid. Deze fase zal de meeste tijd in beslag nemen, omdat we alleen unieke, aangepaste codering verrichten. We gebruiken nooit templates, maar we bouwen voort op het WordPress-platform, zodat jij straks kunt werken in een eenvoudig te gebruiken website CMS (content managementsysteem). Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, hierdoor kunnen wij jou een solide en goed beveiligd platform garanderen. Ons Development team zal hard werken om je website te realiseren. Een geweldig resultaat voor zowel desktop als mobiele apparaten. Aan het einde van deze fase leveren wij je website op in een testomgeving. In deze omgeving kunt je de tekstuele inhoud uploaden en hebben we de mogelijkheid om kleine gebreken op te sporen en op te lossen.

Contact is het codewoord
team_large_4@2x

De oplevering

Champagne! Je website is klaar om live te gaan! De website is geoptimaliseerd voor UX, maar heb je al gedacht aan de online marketing mogelijkheden? Onze online marketing afdeling helpt je graag met het behalen van de gewenste conversieratio’s. Marsmedia is een full service internetbureau, dus laten we de mogelijkheden bespreken!

Snel beginnen?
Mars media sfeerbeelden 27

Wat moet je weten als je met ons gaat samenwerken

Doorlooptijd en deadlines

Als internetbureau maken we al meer dan tien jaar websites. De gemiddelde doorlooptijd ligt tussen 8 en 16 weken. Dit is een indicatie. Om je website binnen deze periode op te leveren, is het belangrijk dat we goed samenwerken. Dat betekent voor beide partijen de deadlines respecteren. Als we bijvoorbeeld feedback op een maandag verwachten, maar het komt op de vrijdag binnen, is de kans groot dat het project vertraging oploopt. Dit komt omdat we tijdens de week tijd hebben gereserveerd om de feedback te implementeren. Onze projectmanager zal dit monitoren en iedereen updaten wanneer dat nodig is.

Content

We helpen je graag met het maken van je content! Standaard worden de teksten, afbeeldingen, animaties, video’s en dergelijken geleverd door de klant. Contentcreatie door Marsmedia is zeker ook een optie! Het is echter handig om te weten dat wij je website niet vullen met de inhoud, tenzij dit uitdrukkelijk is overeengekomen.

Beveiliging

We ontwikkelen aangepaste thema’s waarbij beveiliging voorop staat. We volgen strikte richtlijnen bij het gebruik van plug-ins om lekken te voorkomen en hebben gestandaardiseerde processen om beveiligingsnormen te controleren. Wij hosten op de premium hosting WP Engine, die werkt met de #1 beveiligingspartner Sucuri. We bieden uitgebreide, op maat gemaakte beveiligingsopties met onze Service Level Agreement.

Nazorg

Technische fouten, bugs en andere onvolkomenheden zijn niet altijd te voorkomen. Het web is constant in ontwikkeling. Plug-ins kunnen verouderd raken en browsers worden continu bijgewerkt. Soms brengt dit de compatibiliteit in gevaar – wat resulteert in bugs. Indien deze binnen maximaal 3 weken na levering worden gevonden, lossen wij deze zonder extra kosten voor je op. Als er na deze periode een bug wordt ontdekt, bieden we Service Level Agreements aan die premium support garanderen.

Paginasnelheid

De snelheid van een website kan het succes ervan bepalen. Elke seconde dat het langer duurt dan nodig is, zorgt ervoor dat iemand kan afhaken en niet kan converteren. Als je een door ons gemaakte website of webshop hebt, garanderen wij een snelle website die voldoet aan de eisen van het web.

Service Level Agreement

Voor veel van onze klanten hebben we een Service Level Agreement. In dit gepersonaliseerde contract bepalen we hoeveel service-uren je per maand hebt, waarmee je bijvoorbeeld je website kunt updaten en verbeteren. Ook zaken als reactietijd, bugfixes, premium paginasnelheid en geavanceerde beveiligingsopties kunnen worden opgenomen.

Alles in huis

Meer dan een internetbureau

Wij zijn een full service internetbureau. Dat houdt in dat we je met meer kunnen helpen dan alleen je website. Wij verzorgen strategie, design, development, online marketing, en ook al je offline materialen kun je door ons laten ontwikkelen.

Merkstrategie

Jouw merkidentiteit is meer dan alleen het logo, lettertypen en kleurenpalet. Het gaat om de gehele ervaring die je doelgroep heeft met je bedrijf, en vormt daarom de kern van je business. Wat wil je overbrengen? Wekt je merk momenteel het juiste gevoel op? We zullen dit onderzoeken en een strategie ontwikkelen voor jouw merk visualisatie.

Meer over strategie
brand identity

Merkidentiteit

Je merkidentiteit speelt een grote rol bij het overbrengen van je boodschap, dus deze moet wel aansluiten bij je doelgroep. Je vertelt je verhaal misschien verbaal, maar een groot deel ervan is ook non-verbaal. Een opvallend logo, lettertype en kleurenpalet zijn essentieel. Als je merk er professioneel en up-to-date uitziet, weten jouw prospects en klanten zeker dat ze op de juiste plek zijn.

Meer over merkidentiteit
Gen-mockup-02-03 2

Huisstijl

Je huisstijl is de vertaling van je merkidentiteit in het bedrijfsmateriaal. Van visitekaartjes tot briefpapier of een e-mailhandtekening. Een goed uitgevoerde huisstijl wekt vertrouwen in jouw bedrijf. Je laat je klanten zien dat je oog voor detail hebt.

Meer over huisstijl ontwerpen
yummygums-packaging-mobile@2x

Content Creatie

Goede copywriting, geweldige afbeeldingen: Bedrijven geven vaak weinig aandacht aan inhoud omdat ze niet beseffen dat dit het meest waardevolle onderdeel is van al hun communicatie. De afbeeldingen en je merkidentiteit weerspiegelen een zekere professionaliteit. Afbeeldingen van lage kwaliteit of niet passend bij de geschreven inhoud, geven je bezoekers een negatieve indruk. Schrijven voor SEO is erg belangrijk voor de Google-ranking. Zodra je doelgroep op je website terecht komt, dien je een informatieve en begrijpelijke inhoud te kunnen bieden. Doe je dit niet, dan zal je conversie laag blijven. Goede UX en goede inhoud gaan hand in hand.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen
team_small_2@2x

Stijlgids

Zorg ervoor dat het interne marketing team trouw blijft aan de merkidentiteit. Wij leveren een professionele stijlgids met de juiste lettertypen, kleuren en gebruiksregels.

Hoe een stijlgids eruit ziet?
Chiron-case-brand-mobile@2x

Marketingmaterialen

Geen intern marketingteam? Geen probleem! Daar zijn wij voor. Evenement materialen, brochures, posters, flyers, online marketing banners, PowerPoint-templates. Jij vraagt, wij maken

Meer over marketingmaterialen
yummygums-social-mobile

6 redenen om ons te kiezen als jouw internet bureau

Een internet bureau inschakelen

100% custom design
We gebruiken nooit templates. Al onze ontwerpen zijn op maat gemaakt en uniek. We beginnen met het maken van wireframes van je website en vertalen deze vervolgens naar een treffend ontwerp. Wij zijn hét digitale bureau dat ontwerpt voor groei.
Kwaliteit eerst
Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als internetbureau in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Onze strategen en UX-ontwerpers werken nauw samen om een verbluffende website met maximale impact te produceren.
15+ jaar ervaring
Alle experts die bij Marsmedia werken hebben meerdere jaren ervaring en kunnen zelfstandig een compleet project begeleiden. We werken nauw samen en behalen de best mogelijke resultaten. Hoe kunnen we jou helpen?
B2B specialist
Ons UX-team en onze online marketing specialisten zijn zeer ervaren in de B2B-markt. Ons klantenportfolio bestaat uit startups, MKB en grote internationale bedrijven. Bekijk onze cases voor meer informatie.
Recruitment & Bullhorn specialist
Een groot deel van ons klantenportfolio zit in de recruitment sector. Hierdoor bieden wij speciale oplossingen voor werving bedrijven die werken met Bullhorn software.
Data driven internetbureau
We nemen data driven beslissingen om jou te helpen met online groei. Onze online marketing- en SEO-experts zijn Google Ads-gecertificeerd, Google Analytics Qualified, en hebben ervaring met Hubspot integratie.

Full service internetbureau in Amsterdam?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Plan een meeting in
Mars media sfeerbeelden 13
Contact
5