Zocht jij op

WordPress website laten maken Amsterdam?

Leuk dat je ons hebt gevonden! Mars is dé expert op het gebied van custom WordPress websites, zowel voor startups als voor multinationals.

★★★★★ 4.9  –  200+ klanten / 15+jaar ervaring

Ons doel is jouw bedrijf laten groeien

In 2 weken een tastbaar concept 🚀

Snelheid is belangrijk voor je. Het liefst begin jij vandaag nog met je professionele website laten maken. Gelukkig zijn wij snel. Met onze unieke ‘vliegende start’ krijg jij in slechts 2 weken van ons een gedetailleerd concept van je website. Alle mogelijke richtingen worden besproken, en je weet meteen wat je kunt verwachten van het hele project.

B2B merkidentiteit en webdesign ❤️

Een professionele uitstraling begint bij de merkidentiteit. Dit is de basis. Vertrouwen en geloofwaardigheid zijn belangrijk wanneer je als B2B bedrijf klanten wilt aantrekken. Het eerste contactpunt met jouw bedrijf is vrijwel altijd visueel. Wij verzorgen voor jou een professionele website en uitstraling, die er gewoon beter uitziet dan die van je concurrenten!

Custom WordPress development ⚡

Wij bouwen op het WordPress platform zodat jij je website super makkelijk kunt beheren, maar wij gebruiken géén templates. Alle development is custom, zodat we geen beperkingen hebben in wat we kunnen maken. Laten we samen brainstormen wat jouw bedrijf nodig heeft, want echt alles is bij ons mogelijk.

Een professionele website die leads oplevert 🎯

Je hebt één doel: Het aantrekken van leads! Wij verzorgen voor jou een professionele website met duidelijke waardepropositie en relevante inhoud die efficiënt en effectief zakelijke leads genereert en converteert. Klinkt simpel? Dat is het alleen niet altijd. Gelukkig hebben wij meer dan 15 jaar ervaring, en hebben wij geleerd wat écht werkt!

mm_michel_strategy@2x

Wat we jou geven

Onze garanties

✅ Volledig eigen design dat het merkgevoel écht overbrengt
✅ Custom WordPress development, géén goedkope templates
✅ 90+ Google Speed garantie en je WordPress website volledig voor SEO ingericht
✅ Volledig responsive, voor een optimale UX op desktop én mobiel
✅ Een toegewijd (én gezellig!) team met een persoonlijke producer die zorgt dat alle deadlines gehaald worden

Ons team heeft meer dan 15 jaar ervaring

En we hebben gewerkt voor mooie klanten…

klanten
klanten

“Doen jullie ook iets met vindbaarheid?”

Die vraag krijgen we vaak. En ja, natuurlijk doen we dat! Je kan een mooie, professionele website laten maken, maar als niemand hem te zien krijgt heb je er natuurlijk niet zoveel aan. Maar hoe krijg je jouw doelgroep op je website? Je kan als B2B bedrijf inzetten op adverteren, maar de de B2B markt werkt net een tikkeltje anders. LinkedIn en SEO spelen een zeer grote rol, en bij jouw custom gemaakte website hoort ook een custom, op jouw branche gericht advies.


Sven Kaptein
Head of Development

sven-02 1

“Dat jij hier terecht bent gekomen, is niet zomaar gebeurd. Jij hebt gezocht op WordPress website laten maken Amsterdam, en nu ben je op deze pagina. Dan doen we toch iets goed zou je zeggen! Wil jij ook meer organisch verkeer naar jouw WordPress website? We laten je graag zien hoe we dat doen 🙂”

Nelson Eggermont
Head of Design

nelson-02
process
process
1. Concepting
Wij zijn snel. In slechts 2 weken krijg je van ons een strategie die al is uitgewerkt in een gedetailleerd concept, en weet jij wat je kunt verwachten van het project!
2. Brand- & Webdesign
Wij verzorgen een merkidentiteit die écht klopt, en aanslaat bij jouw doelgroep. Ben je al tevreden over je merkuitstraling? Geen probleem. De vertaling naar een professionele website is waar we in uitblinken.
3. Custom WordPress Development
Ons CMS is WordPress, maar development is volledig custom maatwerk. Géén templates!

Een vliegende start

Ervaar onze hyper snelle en super waardevolle concept-fase

In slechts 2 weken krijg je

1. Discovery workshop
In de discovery workshop gaan wij van jou leren. We vragen je het hemd van het lijf, want we willen alles te weten komen over je bedrijf, en je doelen voor je nieuwe professionele website.
2. Strategie
We zetten jouw doelen op papier, en bedenken een strategie om ze te behalen.
3. Sitemap
We maken een overzicht van de beoogde pagina’s en structuur van je website.
4. Wireframe schetsen
De volgende stap is de strategie en sitemap vertalen naar digitale schetsen. We werken pagina’s en conversiepaden gedetailleerd uit, en focussen op de waardepropositie en de elementen die je bezoekers overtuigen.
5. Gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden
Terwijl we bezig zijn met het concept van je website, bespreken we alle mogelijke richtingen die we op kunnen gaan. Je krijgt een gedetailleerd overzicht met alle mogelijkheden én kosten. Wel zo transparant!
6. Ervaar hoe het is om met ons te werken
Een creatief bureau kiezen voor jouw WordPress website kan spannend zijn. Hoe weet je of je de goede keuze maakt? Hierin zijn we ook uniek. Leer ons eerst kennen, en beslis daarna of je met ons verder wilt voor het gehele project. Makkelijk!

“In elk bedrijf is snelheid belangrijk. Door onze unieke aanpak heb jij in 2 weken al een volledig concept, overzicht van alle mogelijke richtingen, én inzicht in de kosten 🚀

Maar wat we ook vaak horen van onze klanten is dat ze het fijn vinden dat ze bij ons eerst kunnen ervaren dat wij hun uitdagingen écht goed begrijpen. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress voor B2B, dus kom maar op met je project, dan laten we dat graag aan je zien!”

John Baars
Studio Manager

john-02

Veelgestelde vragen

Wat betekenen al die website woorden?

Wireframes

Wireframes zijn gedetailleerde digitale schetsen van de pagina’s voor jouw nieuwe professionele website. Door eerst wireframes te maken, kunnen we ons focussen op de functionaliteiten en conversiepaden, zonder dat we ons laten afleiden door design. Op deze manier is er meer aandacht aan het overbrengen van de boodschap, en op welke plekken belangrijke CTA’s moeten komen. In deze fase heb je uiteraard mogelijkheid om feedback te geven. Door elkaar te helpen komen we tot het beste resultaat. Zodra de wireframes door jou zijn goedgekeurd, kunnen we door naar de ontwerpfase!

Webdesign

Nu komt het leuke gedeelte! De wireframes worden omgezet naar een mooi en uniek design! We starten meestal met verschillende concepten om de richting te bepalen. Nadat de richting is goedgekeurd gaan we verder met het invullen van de hele website. Zodra het volledige webdesign naar wens is, kunnen we door naar de volgende fase en is het is tijd om de website tot leven te brengen!

Development

Je professionele website wordt werkelijkheid. Onze WordPress wizards zetten het design om naar een perfect werkende professionele website. We gebruiken nóóit templates, alle code is volledig custom. We bouwen onze sites op het WordPress-platform zodat je een eenvoudig te gebruiken CMS krijgt. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, en daardoor zijn de stabiliteit en veiligheid ongeëvenaard. We zetten we de website eerst op in een testomgeving. In deze omgeving kunt je de content vast uploaden en hebben wij de mogelijkheid om eventuele kleine foutjes op te sporen en te verhelpen.

CMS (Content Management System)

CMS staat voor Content Management System. Dit is de achterkant van de website waar jij teksten en afbeeldingen kunt uploaden, pagina’s kunt bewerken en nieuwe pagina’s kunt aanmaken. We bouwen onze sites op het WordPress-platform. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, en daardoor zijn de stabiliteit en veiligheid ongeëvenaard.

Call To Action (CTA)

Een professionele WordPress website zonder CTA’s is als een schip zonder roer. Dan drijft de website zonder sturing maar een beetje rond op het web, zonder dat het jou iets oplevert. Wij willen natuurlijk dat jouw website wél wat oplevert, namelijk: Leads! Hiervoor plaatsen we CTA’s op de website. CTA staat voor Call To Action, en is een combninatie van een prikkelende boodschap, en een button waarmee de bezoeker actie kan ondernemen. In de meeste gevallen, contact opnemen met jouw bedrijf!

Hard Conversion / Soft Conversion

Een Hard Conversion betekent een directe poging van de bezoeker om contact op te nemen met jouw bedrijf. Er bestaat echter ook nog een stap vóór het contact opnemen, bijvoorbeeld het gratis downloaden van een whitepaper. Veel van je bezoekers zullen nog in een oriënterende fase zitten. Je mag dan wel een hele professionele website hebben, maar de bezoeker verzamelt graag eerst wat meer informatie, om te kijken wat precies jouw toegevoegde waarde voor hem kan zijn. Bijvoorbeeld door gratis een waardevol inzicht als download aan te bieden, geef je ze al iets van waarde zonder dat je er gelijk wat voor terugvraagt. Het enige wat we wel graag willen, is het het email adres om het gratis document naartoe te sturen. Handig, want dan heb je ook gelijk het email adres in je contactenbestand!

UX (User Experience)

UX staat voor User Experience, wat verwijst naar de totale ervaring die gebruikers hebben bij het interactie hebben met een product, dienst, website of applicatie. Het omvat factoren zoals gebruiksvriendelijkheid, design, toegankelijkheid en de algemene tevredenheid van de gebruiker. Het doel van UX-design is om positieve en effectieve gebruikerservaringen te creëren door de behoeften van de gebruiker centraal te stellen en interfaces te ontwerpen die gemakkelijk te gebruiken en aangenaam zijn.

CRO (Conversion Rate Optimization)

CRO staat voor Conversion Rate Optimization, wat verwijst naar het proces van het verbeteren van de conversieratio in een bepaalde context, zoals een website, app of marketingcampagne. Het doel van CRO is om het percentage bezoekers dat een gewenste actie onderneemt, zoals een aankoop of het invullen van een formulier, te verhogen. Dit wordt vaak bereikt door het optimaliseren van elementen zoals call-to-action buttons, formulieren, en de algehele gebruikerservaring. CRO maakt gebruik van gegevens en statistieken om hypotheses te testen en de effectiviteit van verschillende ontwerpelementen te meten, met als uiteindelijk doel het maximaliseren van conversies.

SEO (Search Engine Optimization)

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat verwijst naar de praktijken en strategieën die worden toegepast om de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachineresultaten te verbeteren. Het doel van SEO is om de organische (niet-betaalde) verkeersstroom naar een website te vergroten door de site relevanter en aantrekkelijker te maken voor zoekmachines. Dit omvat optimalisatie van inhoud, gebruik van relevante zoekwoorden, technische optimalisaties, het verbeteren van de gebruikerservaring en het verkrijgen van kwalitatieve links van andere websites. Effectieve SEO draagt bij aan een betere vindbaarheid en hogere rangschikking in zoekmachines zoals Google, wat leidt tot meer verkeer en zichtbaarheid.

WordPress

WordPress is een uitstekende keuze vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en brede gemeenschapsondersteuning. Met intuïtieve beheertools, talloze thema’s en plug-ins, en een actieve community, biedt het een flexibel platform voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het regelmatige updaten en de focus op SEO-vriendelijkheid dragen bij aan de populariteit van WordPress als betrouwbare en schaalbare oplossing voor verschillende soorten websites.

Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
michel02

Vertel ons over je project

Vertel ons over je project

WordPress website laten maken Amsterdam? Zoek niet verder, en neem vrijblijvend contact op. We beantwoorden graag al je vragen!

mask-img
Contact
5