adgoji

104% meer leads na website redesign voor adgoji

+123%

Traffic increase

+87%

Sign ups

+104%

Leads increase
De klant

Adgoji is een digital advertisement platform dat bedrijven helpt miljoenen mensen online te bereiken met minimale inspanning. Ze bieden een eenvoudige en intuïtieve interface, slimme optimalisatie tools en heldere rapportage om adverteerders te helpen hun doelen te bereiken.

De uitdaging

De website van Adgoji was verouderd en er was geen merkbeleving. Boven alles liet de oude website niet goed zien wat de functionaliteiten zijn van het innovatieve platform. De waardepropositie kwam niet goed naar voren, en klantsuccesverhalen waren er niet. Hierdoor liepen ze potentiële klanten mis en verloren ze terrein aan hun concurrenten.

Adgoji huurde ons in om de website opnieuw te ontwerpen, gericht op merkbeleving, UX en conversie. We hebben een grondige doelgroep- en concurrentie-analyse gedaan, en een digitale strategie ontwikkeld die aansloot bij hun visie en doelen.

Resultaten

Een veel snellere, hoog presterende website die de merkidentiteit en geloofwaardigheid van Adgoji versterkt. Het platform werd goed toegelicht door illustraties die inzoomen op specifieke functies, en het de focus werd gelegd op het aanvragen van een demo. De nieuwe website werd gelanceerd in januari 2024, en de resultaten waren indrukwekkend. Volgens de website traffic statistics zag de website van Adgoji een aanzienlijke toename in:

 

Bezoekers

Het aantal unieke bezoekers aan de website steeg met 75% in de eerste maand na de lancering, en met 123% in de tweede maand.

 

Engagement

De gemiddelde time spent van bezoekers op de website nam toe met 40% in de eerste maand en met 60% in de tweede maand. De bounce rate (het percentage bezoekers dat de website verlaat na het bekijken van slechts één pagina) daalde met 25% in de eerste maand en met 35% in de tweede maand.

 

Conversies

Het aantal aanmeldingen voor het platform van Adgoji nam toe met 51% in de eerste maand en met 87% in de tweede maand. Het aantal leads dat werd gegenereerd vanaf de website nam toe met 60% in de eerste maand en met 104% in de tweede maand.

ADG - gehele homepage
adg-full-homepage-mobile@2x

“Mars heeft fantastisch werk geleverd met onze website. Ze begrepen onze behoeften en leverden een website die onze verwachtingen overtrof. Onze website is nu sneller, beter en uitgebreider dan ooit tevoren. We hebben een enorme toename gezien in ons verkeer, betrokkenheid en conversies, en we zijn ervan overtuigd dat onze website ons zal helpen ons bedrijf te laten groeien en nieuwe hoogten te bereiken.”`

 

Alexander van Elsas

CEO Adgoji

ADG - Profielfoto Alexander
cta profile picture

Wij houden van een uitdaging.
Neem contact op!

Bij Mars horen we graag over je doelen. Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe website, je merkidentiteit wilt upgraden of meer bezoekers nodig hebt, we staan voor je klaar.

Contact
5