Webdesign Amsterdam

Maatwerk webdesign dat wél leads oplevert

Ons webdesign is zeer UX- en conversiegericht, zodat je website doet wat het belangrijkste is: leads binnenhalen. Wij realiseren dit door een perfecte mix van creativiteit, best practices en continu verbeteren op basis van cijfers en resultaten.

★★★★★ Onze klanten beoordelen ons met 4.9/5

Wat vind jij belangrijk voor jouw project?

Supersnelle start en eerste oplevering 🚀

Bij Mars kun je supersnel van start met jouw project! Door onze unieke aanpak realiseren wij een kick-off workshop, een digitale strategie én de vertaling hiervan naar een sitemap en wireframes, allemaal in slechts 2 weken. Zo heb jij snel een tastbaar concept en een overzicht van alle mogelijkheden voor jouw project. Onze conceptfase is door 17+ jaar ervaring zo gestroomlijnd dat wij durven te garanderen dat wij hierin de snelste zijn van alle webdesign Amsterdam bureaus.

Webdesign gefocust op conversie en leads 🎯

Bij Mars zijn we niet tevreden met alleen maar een mooie website. Wij gaan voor harde resultaten! Onze filosofie is dat jouw website moet bijdragen aan de groei van je bedrijf. Dat betekent in de meeste gevallen een converterend webdesign dat ook écht leads oplevert.  Neem contact met ons op, en vertel ons wat de doelen die jij met een nieuwe website zou willen behalen. We helpen je graag!

Alles mogelijk door volledig maatwerk 💪

Wij zijn niet van de templates. We bouwen liever alles zelf. Op die manier kunnen we de kwaliteit garanderen en zijn we niet beperkt in de mogelijkheden. Vertel ons wat jij wilt bereiken met je project. We denken graag met je mee en adviseren je in de beste oplossingen, in principe is alles mogelijk!

Gemakkelijk aanpassen en updaten ✏️

Ook al staan wij altijd voor je klaar, je wilt niet afhankelijk zijn van je webdesign bureau als je dingen wilt aanpassen en updaten op je website. Gelukkig bouwen wij onze (custom!) websites op het WordPress platform, het meest gebruikte CMS (Content Management System) ter wereld. Dit CMS is zeer gebruiksvriendelijk, maar je krijgt van ons ook altijd een handleiding die specifiek aansluit op de website die wij voor je hebben gebouwd, en indien gewenst bieden we zelfs een workshop aan. Met de veiligheid zit het ook goed. Als je de nieuwe website bij ons host kun je Enterprise Grade security verwachten.

mm_michel_strategy@2x

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.9/5

Reviews
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide

Garanties die we geven

Hier kun je op rekenen als wij jouw project uitvoeren

✅ Professioneel en uniek webdesign dat het juiste gevoel opwekt bij je doelgroep. Heeft je merk zelf een upgrade nodig? Doen we ook!
✅ Volledig maatwerk development waarbij alles mogelijk is. Wij houden niet van templates, wél van kwaliteit. Zo zijn we nu eenmaal.
✅ Google Page Speed score van 90+, én de website volledig SEO ingericht. Belangrijk voor je Google ranking!
✅ Webdesign gefocust op conversie en leads binnenhalen. Na livegang zullen we continu resultaten meten, en op basis daarvan verbeteren.
✅ Meetings waar je zin in hebt! Ons team is toegewijd, zeer gespecialiseerd en vooral ook heel gezellig 😊 Bovendien krijg je een persoonlijke producer die zorgt dat alle deadlines gehaald worden.

“Heb jij gezocht op Webdesign Amsterdam, en ben je nu op deze pagina terecht gekomen? Dat betekent dat onze SEO goed werkt! Wil jij ook meer organisch verkeer naar je nieuwe website? Vertel ons wat je allemaal zou willen bereiken met je nieuwe website, dan laten we je graag zien hoe wij je kunnen helpen 🙂”


Sven Kaptein

Head of Development

sven-02 1

Ons snelle proces

Vind jij het opstarten van een nieuw project soms moeilijk? Wij niet!

Met onze unieke en supersnelle startfase heb jij binnen 2 weken een tastbaar concept én een overzicht van alle mogelijkheden.

1. Discovery sessie
In deze sessie gaan wij jou veel vragen stellen. We willen alles leren over je bedrijf, je doelgroep en natuurlijk de doelen voor je nieuwe website. Dit alles om een goed converterende website te kunnen maken die leads oplevert.
2. Digitale strategie
Nu we meer weten over je doelen, gaan we een strategie opzetten om ze te behalen. We willen de doelen ook meetbaar maken, dus we werken graag met tastbare doelstellingen waar we naartoe kunnen werken.
3. Sitemap voor de website structuur
We maken een overzicht om de gewenste pagina's voor je nieuwe website in kaart te brengen. Zo krijgen we een goed beeld van het totaalplaatje.
4. Vertaling naar wireframes
Wireframes zijn gedetailleerde digitale lijnschetsen van de pagina's. Aan de hand van de sitemap werken we de belangrijkste pagina's uit, zodart we deze met elkaar kunnen bespreken. We focussen op het overbrengen van je verhaal en waardepropositie, en natuurlijk de conversiepaden.
5. Helder overzicht van alle mogelijkheden
Voor elke uitdaging zijn er meerdere oplossingen te bedenken. Samen zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn, en hoeveel tijd de verschillende opties kosten om te ontwikkelen. Aan de hand van een gedetailleerde overzicht kunnen we makkelijk overleggen en bijsturen in de project scope. We houden van transparantie!
6. Leer ons eerst kennen door een testrit
Net als met het kopen van een nieuwe auto wil je graag van tevoren weten of je waar krijgt voor je geld. Onze unieke conceptfase kun je zien als een testrit waarmee kunt ervaren hoe het is om met ons te werken. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon kiezen voor een ander bureau (maar dat hebben we tot nu toe nog nooit meegemaakt 😉).
process
process

Fase 1: Concepting

 • Discovery sessie
 • Digitale strategie
 • Website structuur

Fase 2: Design & Development

 • Design concepts
 • Design van alle pagina's
 • WordPress Development

Fase 3: Traffic & Conversie

 • Digital Marketing (SEO/SEA)
 • Performance Rapportage
 • UX Optimizations (CRO)

Laat je bedrijf groeien

Wat kan een professioneel webdesign voor jouw bedrijf betekenen?

Geloofwaardigheid en vertrouwen

Een professionele website zorgt voor een positieve eerste indruk en wekt vertrouwen in je merk. Het geeft aan dat je een legitiem en gerenommeerd bedrijf bent, wat de betrouwbaarheid in je bedrijf en producten vergroot. Een slecht ontworpen of verouderde website kan daarentegen de indruk wekken dat je bedrijf ouderwets en minder betrouwbaar is, en potentiële klanten wegjagen.

Verhoogd conversiepercentage en meer leads

Een goed webdesign is de basis voor een goede gebruikerservaring. Het zorgt ervoor dat bezoekers zonder problemen kunnen navigeren naar de pagina’s die ze zoeken, de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en hun doelen gemakkelijk kunnen bereiken. Een positieve gebruikerservaring zorgt er ook voor dat bezoekers meer tijd nemen om je aanbod te verkennen en het vergroot de kans dat ze uiteindelijk klant worden. Wij leggen de focus altijd op duidelijke call-to-action-knoppen, strategisch geplaatste contactformulieren en intuïtieve navigatie om bezoekers de goede kant op te leiden (bijvoorbeeld een aankoop doen, een formulier invullen of zich abonneren op een nieuwsbrief). Door het conversieproces te stroomlijnen, kan een goed ontworpen website je conversiepercentage aanzienlijk verhogen en meer leads of verkopen genereren.

Verbeterde zichtbaarheid in zoekmachines

Wij behoren tot de koplopers als je hebt gezocht Webdesign Amsterdam. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die goed ontworpen en gebruiksvriendelijk zijn, en waardevolle inhoud bieden. Hogere plaatsing in zoekresultaten verhoogt de kans op dat bezoekers op jouw website klikken in plaats van op die van een concurrent. Ook hebben wij onze website op het gebied van SEO goed ingericht, met name voor onze positie op de zoekterm Webdesign Amsterdam. Jij bent nu hier, dus dat betekent dat dit goed goed voor ons werkt. Wil jij ook een hoge organische positie? Onze specialisten staan voor je klaar!

 

“Mars proved to be a great partner for us”

We are working with Mars, almost 5 years. From developing and designing our website and our Brand ID to online marketing. Always with professionalism, consistency, creativity and a smile.

Expereo Eva Smyrnaiou

Wij doen veel meer dan alleen webdesign

icon

Brand Design

 • Logo Design
 • Brand Identity Design
 • Corporate Identity Design
icon

Webdesign & Development

 • Webdesign
 • Web Development
 • Conversion Optimization
icon

Digital Marketing

 • Growth Strategy
 • SEO / SEA / Adwords
 • LinkedIn campaigns

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.9/5

Reviews
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Ellipse 15

Mars heeft een hoge Google ranking voor Webdesign Amsterdam.

Is jouw grootste uitdaging om online gevonden te worden? Wij helpen je graag met het verhogen van jouw Google ranking!

mask-img
Contact
5