Yummygums

Een digitale makeover voor Yummygums

De klant

Yummygums nodigt je uit om te genieten van elke stap op weg naar een gezondere levensstijl. Door supplementen zowel plezierig als smakelijk te maken, helpt Yummygums je een duurzame routine op te bouwen, waardoor je gemotiveerd blijft om zelfzorg voorop te stellen. Yummygums streeft ernaar iedereen kennis te laten maken met de meest verrukkelijke vorm van zelfzorg, waardoor het zijn positie als het toonaangevende merk voor vitaminegummies in Nederland versterkt.

De uitdaging

Geconfronteerd met een verouderde website zocht Yummygums naar vernieuwing, vooral omdat ze wereldwijd wilden uitbreiden. Met Shopify als technische oplossing moest het ontwerp naadloos integreren met het platform. De uitdaging omvatte het versterken van het merk en het creëren van een levendige, plezierige online merkervaring. Terwijl het bestaande merk behouden bleef, was het doel om er een nieuwe en verfrissende uitstraling aan te geven. De hele website onderging een herontwerp om aan deze doelstellingen te voldoen.

ymg-brandidentity
ymg-brandidentity

In een workshop werken aan de vernieuwde Online Presence

Beginnend met een uitgebreide workshop doken we in het definiëren van de structuur van de website, het vertalen van zakelijke concepten en het creëren van een op de gebruiker gerichte ervaring. Door talloze ideeën te doorzoeken, prioriteerden we elementen op basis van gebruikerspersona’s. Het resultaat? Een heldere sitemap en nauwkeurige wireframes voor belangrijke pagina’s, waardoor het project zijn doelen bereikte.

ymg-product-packaging
ymg-product-packaging
ymg-website-laptop
ymg-website-laptop

Yummygums in de picture: Een frisse en kleurrijke metamorfose

Met als basis een uniek merk, hebben we de lichtroze kleur vernieuwd en een kenmerkende logo-vorm geïntroduceerd. Elk product kreeg zijn eigen kleur, wat tot leven kwam in een levendige fotoshoot. Dit proces was gericht op het versterken van de onderscheidende identiteit van Yummygums, wat resulteerde in een verfrissende en aantrekkelijke uitstraling over diverse merkelementen.

yummygums-packaging-@2x
yummygums-packaging-mobile@2x

Een toekomstbestendige website: Focus op structuur en web design

In het ontwerp stond het centraal om het menu opnieuw vorm te geven, zodat de groeiende productlijn van Yummygums beter tot zijn recht kwam. We hebben extra aandacht besteed aan het optimaliseren van de productpagina voor mobiel gebruik, waardoor zowel nieuwe als bestaande gebruikers een fijne ervaring hebben. Het eindresultaat? Een heldere en vooruitstrevende websitestructuur die perfect past bij de groeiplannen van Yummygums.

Optimaliseren van de gebruikerservaring: Mobiele navigatie en eenvoudig shoppen

Mobiele optimalisatie stond voorop, gezien het aanzienlijke verkeer van sociale platforms zoals Instagram. De ontwikkelde website is razendsnel en biedt een visueel verbluffende presentatie van Yummygums-producten. Vooral het afrekenproces en de winkelwagen kregen extra aandacht om het gebruiksgemak te verbeteren. Kortom, een project waar ons team trots op is.

ymg-laptop-water@2x
ymg-laptop-water@2x

Beyond the website: Nieuwsbriefontwerp en Klaviyo-integratie

Naast sociaal verkeer is e-mailmarketing een belangrijk kanaal voor Yummygums. In samenwerking met het e-mailmarketingteam hebben we een nieuw e-mail template ontworpen dat compatibel is met Klaviyo. Deze integratie stelt het Yummygums-team in staat om moeiteloos nieuwsbrieven te maken die in lijn zijn met het merk, waardoor een samenhangende en visueel aantrekkelijke merkaanwezigheid wordt gegarandeerd over verschillende platforms.

ymg-emailmarketing ymg-emailmarketing-2@2x
ymg-emailmarketing ymg-emailmarketing-2@2x

Klaar om te groeien?

Neem contact op met Michel om te praten over jouw groeimogelijkheden.

Neem contact op
Mars media sfeerbeelden 15
Contact
5