Contact Us

Webdesign Amsterdam

Maatwerk websites die wél nieuwe leads opleveren

Ons doel? Jou helpen met de groei van je bedrijf. Het webdesign dat wij maken is daarom altijd zeer UX- en conversiegericht, zodat je website doet wat het belangrijkste is: leads binnenhalen. Wij realiseren dit door een perfecte mix van creativiteit, best practices en datagestuurde beslissingen.

Ontdek wat onze webdesign specialisten voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.97

Reviews
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide

Wat kan een goed webdesign voor jouw bedrijf betekenen?

Aangezien je hier bent, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen waarom het belangrijk is om in je website te investeren, maar hier is een lijst met voordelen om je collega's te overtuigen.

Sterke merkpresentatie

Je website dient als een digitale weergave van je merk. Een goed webdesign sluit naadloos aan bij de visuele identiteit van je merk, inclusief kleuren, lettertypen en de algehele esthetiek. Het ziet er professioneel uit, en straalt uit dat het merk volwassen is. Hierdoor kan jouw bedrijf zich onderscheiden van concurrenten, en blijf je hangen bij je doelgroep.

Meer geloofwaardigheid en vertrouwen

Een professioneel ontworpen website zorgt voor een positieve eerste indruk en wekt vertrouwen in je merk. Het geeft aan dat je een legitiem en gerenommeerd bedrijf bent, wat de betrouwbaarheid in je bedrijf en producten vergroot.

Verhoogd conversiepercentage

Een goed webdesign is de basis voor een goede gebruikerservaring. Het zorgt ervoor dat bezoekers zonder problemen kunnen navigeren naar de pagina’s die ze zoeken, de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en hun doelen gemakkelijk kunnen bereiken. Een positieve gebruikerservaring zorgt er ook voor dat bezoekers meer tijd nemen om je aanbod te verkennen en het vergroot de kans dat ze uiteindelijk klant worden. Wij leggen de focus altijd op duidelijke call-to-action-knoppen, strategisch geplaatste contactformulieren en intuïtieve navigatie om bezoekers de goede kant op te leiden (bijvoorbeeld een aankoop doen, een formulier invullen of zich abonneren op een nieuwsbrief). Door het conversieproces te stroomlijnen, kan een goed ontworpen website je conversiepercentage aanzienlijk verhogen en meer leads of verkopen genereren.

Verbeterde zichtbaarheid in zoekmachines

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die goed ontworpen en gebruiksvriendelijk zijn, en waardevolle inhoud bieden. Hogere plaatsing in zoekresultaten verhoogt de kans op dat bezoekers op jouw website klikken in plaats van op die van een concurrent.

Mobile-friendly experience

With the increasing use of mobile devices, having a responsive web design is crucial. A responsive design adapts to different screen sizes and ensures that your website looks and functions well on smartphones, tablets, and desktop computers. By providing a seamless mobile experience, you can reach a wider audience, improve user engagement, and prevent potential customers from leaving due to a poor mobile browsing experience.

Concurrentievoordeel

In het huidige digitale landschap is het hebben van een goed ontworpen website essentieel om concurrerend te blijven. Een slecht ontworpen of verouderde website kan potentiële klanten wegjagen en de indruk wekken dat je bedrijf niet up-to-date of betrouwbaar is. Een professioneel ontworpen website daarentegen onderscheidt je bedrijf van concurrenten, en positioneert je als een voorloper in jouw branche.

Het web is voortdurend in ontwikkeling

Daarom is het belangrijk om je website regelmatig bij te werken en te optimaliseren. Ga mee veranderende trends, gebruikersverwachtingen en technologische vooruitgang. Wat twee jaar geleden werkte, kan vandaag achterhaald zijn, en wanneer je bedrijf groeit, is het niet meer dan logisch dat je website mee evolueert.

Ons proces samengevat

icon

Step 1

 • Website Discovery
 • Define Goals
 • Website Structure
icon

Step 2

 • Wireframes & Userflows
 • Webdesign
 • WordPress Development
icon

Step 3

 • Performance Reporting
 • Digital Marketing
 • UX Optimizations (CRO)

Our process in more detail

Discovery Workshop
Voor ons is het belangrijk om je doelen te begrijpen. Onze Discovery Workshop stelt ons in staat om te bepalen wat je nodig hebt en een plan van aanpak te maken.
Functional Design
Bezoekers weten waar ze naar op zoek zijn. Daarom richten we ons er in ons Functioneel Ontwerp op om hun klantreis zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
Wireframes
Wireframes zijn als het ware de bouwtekening van je huis. Het maken van wireframes stelt ons in de eerste plaats in staat om de informatiehiërarchie en structuur van het ontwerp te definiëren.
User Flows
Pagina's op een website zijn als woorden in een zin: ze moeten in de juiste volgorde staan ​​om je punt met succes over te brengen. Wij zorgen ervoor dat we op de meest begrijpelijke manier overbrengen wat je wilt vertellen.
Brand Identity Upgrade
Voor de meeste van onze klanten combineren we de nieuwe website met een brand identity upgrade. Een merkidentiteit die meegaat met de tijd is belangrijk omdat het aantoont dat je bedrijf ook meegaat met de tijd, en het helpt om contact te maken met je doelgroep.
Web Design
Wij transformeren de wireframes en de merkidentiteit naar een intuïtief en geweldig ogend webdesign dat je concurrentie lichtjaren voor is.
WordPress Development
Wanneer het webdesign is goedgekeurd, zetten we het om in een volledig functionerende responsive website die er op alle apparaten top uitziet.
Animaties
Animaties kunnen de interactie met uw website verbeteren. Het zijn deze verfijnde details die de website echt next level maken. We kunnen je zelfs helpen met het annimaties voor het weergeven van je producten!
Gemakkelijk te gebruiken CMS
Het WordPress CMS is eenvoudig in gebruik en onze websites zijn modulair opgebouwd. Dat betekent dat je nieuwe pagina's kunt maken of bestaande pagina's kunt herschikken met de blokken waarmee de website pagina's zijn samengesteld.
Performance Reporting
Performance Reporting betekent het monitoren en analyseren van verschillende statistieken om de snelheid, functionaliteit en gebruikerservaring van je website te beoordelen. Dit is de basis voor het identificeren van verbeterpunten.
Digital Marketing (SEO/SEA)
Door middel van SEO (Search Engine Optimization) streven we naar het verbeteren van de organische zoekzichtbaarheid, uw Google-ranking. Via SEA (Search Engine Advertising) komen we meer te weten over waardevolle zoekwoorden voor je bedrijf.
Conversion Rate Optimization (CRO)
Regelmatig de website verbeteren om het percentage gebruikers dat gewenste acties uitvoert te verhogen, zoals bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier. We leren door Performance Reporting waar de kansen liggen om te verbeteren.

“Mars proved to be a great partner for us”

We are working with Mars, almost 3 years. From developing and designing our website and our Brand ID to online marketing. Always with professionalism, consistency, creativity and a smile.

Expereo Eva Smyrnaiou

Wij hebben alles in huis om je bedrijf te laten groeien

icon

Brand Design

 • Logo Design
 • Brand Identity Design
 • Brand Guide
icon

Wordpress website

 • Web Design
 • Web Development
 • Conversion Optimization
icon

Digital marketing

 • Growth Strategy
 • SEO / SEA / Adwords
 • LinkedIn campaigns

★★★★★

Onze klanten beoordelen ons met 4.97

Reviews
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide
Logo Slide

Wat zijn jouw doelen en uitdagingen?

Op zoek naar het beste webdesign Amsterdam te bieden heeft? Neem vandaag nog contact met ons op 🚀 Vertel ons over jouw project tijdens een kort kennismakingsgesprek, waarna we je uitnodigen bij ons op kantoor voor een Discovery Workshop.

Contact us
team_large_4@2x
Ellipse 15

Mars heeft een hoge Google ranking voor Webdesign Amsterdam. We kunnen ook jouw ranking verbeteren!

Is jouw grootste uitdaging om online gevonden te worden? Laten we eens praten over wat we voor je kunnen doen om je doelen te bereiken.

mask-img
Contact opnemen
5