Scenic Biotech

30M financiering voor pioniers in de ontdekking van genetische modifiers

De klant

Scenic Biotech is gespecialiseerd in op evolutie geïnspireerde geneeskunde voor zeldzame ziekten. Hun werk draait om het identificeren van genetische modifiers voor medicamenteuze interventie. Genetische modifiers, ook wel ziekteonderdrukkers genoemd, zijn genen die het effect van een ziekteverwekkend gemuteerd gen onderdrukken of volledig blokkeren.

Sinds de oprichting in 2017 als spin-out van het Nederlands Kanker Instituut en de Universiteit van Oxford, heeft Scenic een sterke intellectuele eigendomsportefeuille opgebouwd met betrekking tot zijn Cell-Seq-platformtechnologie, zijn therapeutische doelen en zijn chemie.

Het doel

Naast het onderzoek zijn het aantrekken van investeerders en talent de belangrijkste focuspunten van hun bedrijf. Hoewel het een verbazingwekkend vooruitstrevend bedrijf was, liep hun website achter op de tijd. Het was niet mobielvriendelijk, afbeeldingen waren allemaal in grijstinten. Het knalde niet. Aangezien de website meestal het belangrijkste toegangspunt is, is dit uw eerste en soms enige kans om uw doelgroep te overtuigen.

 

Het ontwerp van een website heeft direct invloed op de gebruikerservaring. Een slecht ontworpen site zal minder snel bezoekers ertoe brengen een actie te voltooien of volledig vertrouwen in uw bedrijf te wekken. Studies tonen aan dat 95% van de bezoekers binnen enkele seconden vertrekt.

 

Ons doel was om een ​​informatieve website te maken die er energiek, fris en opzwepend uitziet, om investeerders en talentleads te vergroten.

SCB_large_image@2x
SCB_large_image_mob@1x

Klaar om op te schalen?

Neem contact op met Michel om jouw groeimogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
Mars media sfeerbeelden 15
Contact
5