Webbureau Amsterdam

Op zoek naar een webbureau in Amsterdam dat verder gaat dan het maken van een mooie website? Wij zijn een full-service webbureau, toegewijd aan jouw groei. Onze strategen, UX-designers en online marketing experts helpen bij het realiseren van online groei voor ambitieuze bedrijven. We nodigen je uit voor een gesprek over je toekomst!

Neem contact op

Wij maken 100% unieke websites

Waar we goed in zijn? In het maken van aantrekkelijk webdesign, en dit vervolgens omtoveren tot een goed functionerende website. Onze ontwerpen zijn altijd 100% op maat zodat jouw merkidentiteit goed gewaarborgd blijft. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website eenvoudig te beheren, is en jouw potentiële klant een optimale online ervaring krijgt. Hier hoort een responsive webdesign bij zodat de beleving op zowel desktop als op mobiel soepel en snel verloopt. Wij blinken uit in het helpen van ondernemers en bedrijven met hun online marketing activiteiten en digitale ambities.

Hoe kunnen wij jou helpen?
MARS-office

Wat webbureau Mars voor je kan doen?

Wij zijn niet zomaar een webbureau

UX/UI Expertise
Ontwerpen voor UX betekent ontwerpen voor het hele proces dat je doelgroep doorloopt bij het bezoeken van jouw website. UX omvat branding, messaging, gebruiksvriendelijkheid en meer. Onze ervaren ontwerpers weten wat werkt en wat niet. Laat het aan hen over om jouw doelgroep een geweldige ervaring te bezorgen.
Webdesign op maat
We gebruiken geen templates. Al onze websites zijn op maat gemaakt en uniek. We starten elk project door je uit te nodigen voor een kick-off workshop. Tijdens deze workshop praten we over je strategie en bepalen we de doelen van je nieuwe website. We zullen de pagina’s eerst met de hand schetsen en de designrichting bespreken.
WordPress Development
Veel mensen associëren WordPress met templates, maar die gebruiken we nooit. Zowel design als development zijn volledig op maat. We gebruiken het WordPress-platform om op te bouwen, zodat jij straks gemakkelijk je website kunt beheren. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld en daardoor zijn de stabiliteit en veiligheid ongeëvenaard.

Jouw full service webbureau

Van begin tot eind

Elke website die we maken is 100% uniek. We gebruiken geen templates en elke regel code is door onszelf geschreven. Het proces is opgedeeld in verschillende fasen en voor elke fase hebben we een specialist. Dit zorgt voor een maximaal resultaat.

De Kick-off

Wanneer je eenmaal voor ons als jouw webbureau hebt gekozen, starten we altijd met een inspirerende workshop. Tijdens dit gesprek gaan we in op de doelen van de website. Wie zijn je klanten? Wat is hun klantreis? Welke pagina’s willen we dat ze bezoeken? Dit doen we om een ​​idee te krijgen van hoe de website er in het algemeen uit zou moeten zien. Bij de ontwikkeling van jouw website ga je een samenwerking aan met onze designers, developers en projectmanager. We werken als een team, en zorgen ervoor dat duidelijk is wat er van wie wordt verwacht, zodat jouw nieuwe website snel wordt opgeleverd.

Boek vandaag nog een kick-off!
pexels-thisisengineering-3861458

Wireframes

De eerste workshop geeft onze UX-designers voldoende input om digitale ​​lijnschetsen te maken van alle pagina’s van de website. We noemen deze lijnschetsen wireframes, en ze vertellen ons op een functioneel niveau hoe de website er in het algemeen uit zal zien. We zullen de wireframes in een meeting presenteren, waarna je feedback kunt geven. Meestal hebben we één tot drie rondes nodig om de wireframes te perfectioneren, en zodra ze door jou zijn goedgekeurd, gaan we de spannende fase in: de wireframes worden omgetoverd tot een prachtig design!

Laten we beginnen met schetsen
pexels-picjumbocom-196645

Webdesign

Wireframes goedgekeurd? Dat betekent dat we kunnen beginnen met ontwerpen! Maar eerst zullen we moeten beslissen in welke richting we gaan. We beginnen altijd met de homepage. Net als in de wireframefase zullen we het ontwerp in een meeting presenteren, waarna er ruimte is voor feedback. Als de homepage is goedgekeurd, gaan we door met het ontwerpen van de rest van de pagina’s. Bent je al benieuwd hoe je nieuwe website eruit komt te zien?

Jouw idee op papier zetten?
pexels-tranmautritam-326514

Development

In de ontwikkelingsfase komt het design tot leven. Je nieuwe website wordt volledig omgezet naar code, development is hard aan het werk om alles in elkaar te zetten. Tijdens dit proces houden we je op de hoogte van de voortgang. De eerste versie van de website wordt op een testomgeving geïnstalleerd. In deze omgeving kunnen we alle functionaliteiten en gebruikersstromen uitgebreid testen. Na een eerste interne controle door ons, is er ruimte voor jou om je eigen tests en controles te doen en ons nog feedback te geven. In deze fase kun je de content uploaden terwijl wij de puntjes op de i aan het zetten zijn.

Zullen we van start gaan?
MARS-marketing

De oplevering

Yes! Je website is klaar om te concurreren op het web! Alle content is geüpload en de laatste controles zijn voltooid. Vanaf nu ben je de trotse eigenaar van een website die 100% custom made is gemaakt door webbureau Marsmedia. Onze online marketingexperts staan ​​klaar en helpen je graag om de website voor jou te laten werken, waardoor het groeipotentieel van je bedrijf maximaal wordt benut.

Neem contact op om te beginnen
AdobeStock_296750064

Webbureau Amsterdam

Klaar om het web te veroveren?

Neem contact op

Wat moet je weten als je ons hebt gekozen als jouw online webbureau

Hoe lang zijn we bezig

Het maken van een website duurt doorgaans tussen de 8 en 16 weken. Dit hangt af van de omvang van de website, maar ook is van belang hoe snel je ons feedback kunt geven. Hoe sneller we over het algemeen feedback krijgen, hoe sneller de website klaar is. Een andere factor is het creëren van de content. Zorg ervoor dat je ruim voor je gewenste Go Live-date begint!

De inhoud

Tenzij anders besproken, bent je zelf verantwoordelijk voor het verstrekken en uploaden van de inhoud. De inhoud (ook wel content) van een website bevat de teksten en afbeeldingen. Uiteraard kunnen we je helpen met het maken en uploaden van content. We kunnen een copywriter of fotograaf regelen, of pictogrammen, illustraties en infographics voor je maken. Dit wordt altijd als optie bij de offerte vermeld.

Veiligheid

Als je de website bij ons host, kun je erop vertrouwen dat deze op een beveiligde SSL-verbinding staat. Daarnaast worden de persoonsgegevens van jouw klanten veilig bewaard en hebben we verschillende mogelijkheden om spam te weren. Het is verstandig dat je de gebruikte WordPress core en plugins regelmatig bijwerkt. Wij bieden deze service als standaardoptie aan voor al onze klanten.

Bugs

Omdat het web constant in ontwikkeling is, kunnen er op den duur ook fouten en bugs ontstaan. Met onze Backupdater-optie zullen we continu controleren en updaten. Mocht je deze optie niet kiezen, dan kunt je bugs nog melden tot een bepaalde tijd na oplevering. Indien binnen dit tijdsbestek gerapporteerd, lossen we ze kosteloos op.

Laadtijd

Elke seconde langer die het duurt om je ​pagina te laden, kan betekenen dat de bezoeker afhaakt. Daarom is het erg belangrijk dat je een snelle website hebt. Om een ​​optimale snelheid te garanderen, werken we samen met de marktleider in WordPress hosting: WPEngine. De voorwaarde dat wij je een ​​snelle website te kunnen beloven, is dat je de hosting door ons laat verzorgen.

SLA

Verwacht je na livegang nog veel ondersteuning van ons nodig te hebben, bijvoorbeeld bij het doorvoeren van wijzigingen en updates, dan kunnen wij een Service Level Agreement (SLA) aanbieden. We hebben verschillende opties om uit te kiezen, zodat je maandelijks tijd bij ons kunt reserveren. Deze uren zijn te gebruiken voor alle diensten van Marsmedia.

Webbureau Amsterdam

Wij zijn een full-service webbureau

Merkidentiteit en strategie

Wil je opvallen? Je merkidentiteit bestaat uit meer dan alleen een logo, lettertypes en kleuren. Het is de hele ervaring die jouw doelgroep heeft met je bedrijf. Laat ons je merk naar een hoger niveau tillen. Voor we beginnen zullen we een op maat gemaakte strategie ontwikkelen die bij jou en je bedrijf past.

Meer over strategie
yummygums-social-media@2x

Huisstijl

Huisstijlmaterialen nodig? Wij maken alle mogelijke marketingmaterialen. Van visitekaartjes, briefpapier, maar ook flyers, brochures en ander drukwerk. Laat je klanten zien dat je oog hebt voor detail. Een goed uitgevoerde huisstijl wekt vertrouwen in jou en je bedrijf!

Huisstijlmaterialen nodig?
yummygums-packaging-@2x

Een website die voor je werkt

Een website moet meer zijn dan een mooie brochure. Hij moet leads genereren, en deze omzetten in klanten. Het moet actief producten of diensten moeten verkopen. Neem contact op met onze online marketingexperts, zij helpen je graag bij het bereiken van uw bedrijfsdoelen.

Meer over marketing
pexels-freestocksorg-892760

Conversie optimalisatie

Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. Met conversie-optimalisatie brengen we kansen in kaart. Zelfs eenvoudige aanpassingen aan je website kunnen een grote en positieve invloed hebben op de conversiepercentages.

Meer over conversie optimalisatie
pexels-photomix-company-106344

Productontwikkeling

Ben je op zoek naar een partner die meer kan dan een website ontwikkelen? Marsmedia is het webbureau dat oplossingen biedt voor complexe vraagstukken zoals API’s, dashboarding, plug-in-ontwikkeling en e-commerce-uitdagingen.

Bekijk onze cases
MARS-brand-creation

6 redenen om ons als jouw online webbureau te kiezen

Werken met een webbureau

100% Design op maat
Wij leveren 100% maatwerkproducten, met liefde en aandacht gemaakt door onze experts, van draadframe tot werkende website. Een uniek eindproduct dat perfect past bij jou, je bedrijf en je doelgroep.
Wij geloven in kwaliteit
We hebben een strikt protocol voor kwaliteitscontrole. Aan het einde van elke fase in het webontwerpproces voeren we een kwaliteitscontrole uit voordat we leveren. Zo zorgen we ervoor dat wat we leveren voldoet aan de hoge eisen die je mag verwachten van een professioneel webbureau.
We zijn ondernemers
Marsmedia is een groep van ondernemers. We houden van uitdagingen en denken altijd na over betere oplossingen voor complexe uitdagingen. We zijn er om jou en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Business to Business
Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die actief zijn in de B2B-markt. Of je nu een start-up bent of een internationale onderneming, wij zijn het webbureau voor jou.
We delen graag onze kennis
Op onze website vind je veel informatie over de verschillende disciplines die we beheersen. We bieden workshops en design sprints voor merkidentiteit, persona-ontwikkeling en het maken van MVP’s.
Een leuk team
Last but not least, we hebben een geweldig team! Ambitieuze, ervaren en enthousiaste mensen die van hun werk houden en gepassioneerd als het gaat om de groei van jouw bedrijf.

Op zoek naar een online webbureau in Amsterdam?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Plan een meeting in
Mars media sfeerbeelden 13
Contact
5