Oval Created with Sketch.

webbureau Marsmedia

Webbureau Amsterdam

Wij zijn Marsmedia! Hét webbureau uit Amsterdam dat verder gaat dan alleen het maken van een website. Onze UX´ers, designers en online marketing experts realiseren bij ambitieuze bedrijven online groei. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Een professionele website laten maken?

Waar we goed in zijn is het maken van een visueel aantrekkelijk webdesign en dit vervolgens omtoveren in een goed functionerende website. Onze ontwerpen zijn altijd 100% op maat zodat jouw merkidentiteit goed gewaarborgd blijft. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website eenvoudig te besturen is en jouw potentiële klant een optimale online ervaring krijgt. Hier hoort een responsive webdesign bij zodat

de beleving op zowel desktop als op mobiel soepel en snel verloopt. Wij vinden dat een website meer is dan alleen een mooi plaatje. Wij helpen daarom ondernemers die zich richten op de zakelijke markt graag met het opzetten en uitwerken van een online marketing plan. Op deze manier kunnen wij bedrijven en ondernemers volledig ondersteunen in hun digitale ambities.

webbureau Marsmedia

Wat wij als webbureau voor je kunnen betekenen

Het minimale

Hoe je merk wordt beleefd door een ander is van groot belang. Eens in de zoveel tijd heeft je merk een upgrade nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw merkbeleving weer naar de huidige maatstaven wordt gebracht met een onvergetelijk resultaat.

Webdesign

Ons specialisme! Een indrukwekkend webdesign omtoveren in een nog mooiere website is wat onze webdeveloper het liefst doet. Samen met jou maken we wireframes, onze designer maakt het geheel mooi en onze developers laten hun toverkunsten zien.

Compleet

Laat ons volledig jouw digitale ambities uitvoeren. We ontwikkelen een online marketing strategie en voeren deze van merkidentiteit tot social media post geheel voor je uit. Alles wat je nodig hebt zit bij ons onder één dak.

Maatwerk Website Plan van Aanpak

Een website laten maken dat geheel is gemaakt naar jouw wensen is altijd meer werk dan je denkt. Gemiddeld doen we er zo’n 80 uur over om te bewerkstelligen. We doen dit in verschillende fasen zodat je altijd inzicht houdt in de status voortgang. De fasen staan hieronder kort beschreven.

Kickoff workshop

Heb je ons als webbureau eenmaal gekozen dan beginnen we altijd met een inspirerende workshop. Tijdens deze meeting wordt jou en je collega’s gevraagd wat het doel is van de website. Wie zijn je klanten en op welke manier worden zij binnen de website gestuurd naar een specifieke pagina of aankoop. Aan de hand van deze inzichten wordt voor ons duidelijk hoe de website er in grote lijnen uit moet komen te zien.

Een website laten maken is een proces waarbij onze designers, developers, projectmanager en jij als opdrachtgever samenwerken. Wij zorgen er initieel voor dat het duidelijk is wat er van wie wordt verwacht. Gaat dit goed, dan wordt er snel een mooie website opgeleverd.

Wireframes

De initiële workshop geeft onze UX-designer voldoende input voor het maken van een eerste lijnen schets of wireframe van de website. Dit is een kaal beeld van hoe de website er in grote lijnen uit komt te zien. Deze wireframes worden voorgelegd aan jou als opdrachtgever waarna een ronde van feedback mogelijk is. Als het geraamte eenmaal is goedgekeurd, dan wordt het door de grafisch designer gebruikt voor de volgende fase.

Webdesign

Als naast de wireframes ook alle onderdelen van het functioneren van de website bekend zijn dan kan het ontwerpen van de website beginnen. De pagina’s die in de vorige fase zijn gemaakt worden ingekleurd en krijg plaatjes. De website begint nu tot leven te komen.

Wederom is er in deze fase ruimte voor feedback. Aan de hand van de terugkoppeling wordt er een definitief design gemaakt welke wordt omgetoverd naar code.

Development

Er is vanaf dit punt geen weg meer terug. Je nieuwe website wordt in de development fase geheel omgezet naar digitale code. In deze periode hoor je meestal wat minder van ons. Development is dan druk bezig om het geheel in elkaar te zetten. De eerste versie van de website zal worden geïnstalleerd op een testomgeving. In deze omgeving kunnen we alle functionaliteiten en workflow uitvoerig testen.

Vervolgens worden de laatste details ingevuld. In deze periode is het voor jou ook al mogelijk om de website te zien en content te plaatsen.

Oplevering

Daar is hij dan! Je website is klaar om het wereldwijde web op te gaan. De content zit erin en wij hebben de laatste punten gecontroleerd. Vanaf nu ben je trotse eigenaar van een website die 100% op maat is gemaakt door webbureau Marsmedia. Onze online marketing experts helpen je graag verder om van jouw website meer dan alleen een mooi plaatje te maken.

Overtuigd? Let's talk.

Contact

webbureau weetjes

Wat u nog meer mag weten

Doorlooptijd

Het maken van een normale website kost bij ons gemiddeld zo’n 10 weken. Dit is geheel afhankelijk van de planning en de snelheid waarmee feedback wordt gegeven. Hoe sneller wij over het algemeen feedback krijgen, hoe sneller de website klaar is.

Beveiliging

Host je jouw website bij ons dan kan je ervan uitgaan deze deze op een beveiligde SSL verbinding staat. Daarnaast worden de persoonsgegevens van jouw klanten veilig bewaard en wordt spam zoveel als mogelijk bestreden middels ReCaptcha. Verder is het van belang dat de WordPress core en plugins regelmatig worden geupdate. Ook deze service kunt u bij ons afnemen.

Snelheid

Met iedere seconde dat het langer duurt om een website te laden daalt het conversiepercentage. Het is om die reden van belang dat je een snelle website hebt. Om een optimale snelheid te garanderen werken wij samen met de marktleider in WordPress hosting WPEngine. De voorwaarde voor een bliksemsnelle website is wel dat u de hosting van uw website door ons laat verzorgen.

Planning

Gemiddeld duurt het tussen de 10 en 12 weken om een website te bouwen. Dit is sterk afhankelijk van het aantal en de moeilijkheidsgraad van de speciale features die u wilt hebben. Om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden is het van belang dat beide partijen zich aan de planning houden.

Content

Content in de vorm van tekst, afbeeldingen, animaties, video’s en foto’s dienen aangeleverd te worden. Indien gewenst kunnen wij helpen met het samenstellen of vormgeven van de content. Dit wordt altijd als optioneel opgenomen in de offerte en is sterk afhankelijk van de opdracht.

Nazorg

Onvolkomenheden zijn helaas niet te voorkomen. Na oplevering geldt er dan ook een periode van maximaal 2 maanden waarbij er zogenaamde bugs zonder extra kosten worden opgelost. Alle onvolkomenheden die na deze periode gemeld worden zullen we als extra werk beschouwen.

SLA

Is er een sterke wens om na live-gang ondersteuning te krijgen in het veranderen van de website of wilt op een continue basis veranderingen doorvoeren dan kan dit middels een service level agreement. Maandelijks koop je hierbij uren in die te gebruiken zijn voor alle diensten van Marsmedia.

Welke Expertises hebben we nog meer?

Merkidentiteit

Wil je opvallen met een compleet verhaal waarbij alle elementen van de merkbeleving op elkaar aansluiten? Laat ons dan jouw merkidentiteit creëren. Wij upgraden je merk en de beleving ervan naar een hoger niveau.

Huisstijl ontwerpen

Wil je de huisstijl van je merk upgraden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken met een frisse blik naar wat je doet en zorgen voor een passende professionele huisstijl waarbij alle elementen kloppen.

Online marketing

Een website moet meer dan een mooi plaatje zijn. Hij is (meestal) bedoeld om leads te genereren, producten te kopen of mensen te informeren. Onze online marketing experts helpen graag om uw doelen te bewerkstelligen.

Conversie Optimalisatie

Er valt altijd iets te verbeteren. Door middel van conversie optimalisatie kunnen er kansen blootgelegd worden die de het conversiepercentage doet stijgen. Simpele aanpassingen aan een website hebben vaak een groot effect.

Webdevelopment

Ben je op zoek naar een partij die meer kan dan alleen een website ontwikkelen? Marsmedia denkt graag mee over complexe vraagstukken als API’s, dashboarding, plugin ontwikkeling en e-commerce uitdagingen.

webbureau inhuren?

8 Redenen om Marsmedia als partner te kiezen

Wij zijn ondernemers

Iedereen die bij internetbureau Marsmedia werkt heeft een ondernemende geest. We denken graag mee in hoe zaken zo efficiënt mogelijk kunnen worden gerealiseerd met behoud van kwaliteit en tegen een eerlijke vergoeding.

We leveren kwaliteit

Er gaat niks de deur uit zonder dat er een controle is geweest op kwaliteit. In elke fase van het webdesign proces wordt er gecontroleerd of het voldoet aan de hoge eisen die je van een professioneel webbureau mag verwachten.

Alles is bij ons 100% op maat

We maken nooit gebruik van templates. Onze designs zijn 100% op maat en worden van wireframe tot uiteindelijke webdesign volledig door onze experts gemaakt. Hierdoor heb je altijd iets unieks in handen dat past bij jouw bedrijf.

We zijn vakmannen en vrouwen

Elk van onze experts verstaat zijn vak. Van webdeveloper tot designer en van online marketeer tot projectmanager, ieder heeft meerdere jaren ervaring en kan zelfstandig projecten oppakken en afronden.

We zijn B2B specialist

Het liefst helpen we bedrijven met ambitie die zich richten op de business to business markt. Hierbij maakt het niet uit of je een start-up of een corporate bent zolang er maar een product market fit is.

We delen graag kennis

Op onze website kan je veel informatie vinden over de verschillende disciplines die we beheersen. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak, vraag dan naar de workshops die we geven.

We zijn data driven

Om online groei te realiseren baseren we alles wat we doen, het liefst op de data die het web ons geeft. Optimalisatie gebeurt niet op basis van gevoel maar gebeurt op basis van een bewezen data driven methode.

We hebben een geweldig team

Last but not least, we hebben een geweldig team. Leuke, enthousiaste jonge mensen die allemaal de ambitie hebben het beste uit zichzelf te halen en we zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten.

Webbureau Marsmedia

Op zoek naar een webbureau? Let’s talk!