Brand van Egmond

De showroom rechtstreeks naar je woonkamer brengen

De klant

Brand van Egmond is het bedrijf van William Brand, een bekende lichtsculptuurontwerper uit Nederland. Zijn bekroonde en exclusieve collecties zijn over de hele wereld te vinden. Brand van Egmond lanceert jaarlijks nieuwe collecties en wordt regelmatig uitgenodigd voor lichtinstallaties in opdracht over de hele wereld op evenementen zoals North Sea Jazz en de Golden Globes.

De uitdaging

Brand van Egmond sells globally, but its showroom is in the Netherlands. Therefore, it is very important to them to be able to deliver the showroom wow-factor in a digital environment, easily accessible from anywhere in the world. The old website was very outdated and could not deliver on this basic need.

 

De pagina’s laadden erg langzaam en de website reageerde niet, waardoor deze niet geschikt was voor mobiele apparaten. Hierdoor was de UX niet geweldig en kregen de bezoekers niet dezelfde indruk als bij een bezoek aan de showroom. Daarnaast was het erg lastig om de uitgebreide content te managen. De website werkte gewoon niet voor hen.

Het resultaat

Een razendsnelle website die de showroom rechtstreeks naar je woonkamer brengt. De gebruikerservaring is sterk verbeterd en het bouncepercentage is aanzienlijk gedaald. Na de lancering van de nieuwe website hebben we in het eerste jaar gestaag een Google Page Speed ​​van 90+ behaald en een stijging van 82% gemeten in wereldwijde aanvragen via de website.

2_bve_webimage@4x
2_bve_webimage@4x

Er is gekozen voor een palet van neutrale tinten om de volledige focus op de lichtsculpturen te leggen

3_bve_colors@4x
4_bve_fonts@4x
4_bve_fonts@4x
Group 13@2x
Group 13@2x

Een snel ladende, responsieve, meertalige website, gericht op verkoop en ontworpen om bij de eersteklas producten te passen

6_bve_phone@2x
7_bve_full_web_2@2x
7_bve_full_web_2@2x

Reproductie van de showroom wow-factor in een digitale omgeving

9_bve_full_image@2x
9_bve_full_image@2x

Klaar om op te schalen?

Neem contact op met Michel om jouw groeimogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
Mars media sfeerbeelden 15
Contact
5