Waarom Marsmedia WordPress Gebruikt (En Jij Dat Ook Moet Doen)

Team Mars Insights

blog image
Spread the love

Wanneer het gaat om het ontwerpen & ontwikkelen van een website zijn er heel wat verschillende platformen die je kunt gebruiken. Bij Marsmedia maken we echter altijd gebruik van Webdesign WordPress. Dit is een open-source Content Management Systeem (CMS) dat gelanceerd werd in 2003 en welke vrijwel altijd de beste keuze is om te gebruiken als de fundering van een nieuwe website. En dat om een aantal verschillende redenen.

De meeste klanten zijn niet geïnteresseerd in de complexe & technische details – ze willen gewoon dat hun site er goed uit ziet en eenvoudig te gebruiken is. Daarom besloten we Webdesign WordPress te integreren in ieder project, zodat alle sites die ontwikkeld worden door Marsmedia goede looks en gebruiksvriendelijkheid met elkaar combineren. Bovendien kan het ook geen kwaad om te begrijpen waarom we doen wat we doen. Blijf dus nog even hangen terwijl ik je uitleg waarom Webdesign WordPress zo geweldig is en we telkens opnieuw voor deze CMS kiezen.

Webdesign WordPress Is Immens Populair

“Omdat iets cool is” is niet altijd de juiste reden om datgeen te kiezen. In de moderne wereld van open-source software geldt de volgende regel: hoe méér gebruikers, hoe beter het platform wordt ondersteund en hoe veiliger & stabieler de software is. Webdesign WordPress is met ruime voorsprong leider in de markt van CMS-systemen. Van bekende sites zoals The Rolling Stones, TED, de Amerikaanse nieuwsdienst CNN tot de Nederlandse vliegmaatschappij Martinair: WordPress wordt wereldwijd door tientallen miljoenen websites gebruikt. De meest recente statistieken tonen aan dat sinds maart 2016, Webdesign WordPress goed was voor maar liefst 26,4% van alle sites op het internet, én dat percentage blijft groeien. Het is veruit het meeste gebruikte CMS met een marktaandeel van 59,4%. Ook is het interessant om te weten dat er dagelijks méér dan 500 WordPress-sites bijkomen. Het CMS die op de tweede plaats van het lijstje staat is Joomla, met een marktaandeel van amper 2,7%.

Webdesign WordPress Is Erg Flexibel

Niet alleen kan je de functionaliteit van WordPress uitbreiden dankzij plugins – ook het framework zelf kan je in aanzienlijke mate aanpassen. Dit stelt ons, ontwikkelaars en webdesigners, in staat om sites te creëren die volledig voldoen aan de visie van onze klanten, zonder compromissen te hoeven maken. Daarnaast houdt het grote aantal gebruikers ook in dat, wanneer we een uitdagend probleem zouden tegenkomen, we er ons waarschijnlijk het hoofd niet over hoeven te breken aangezien de kans dat iemand anders reeds een oplossing heeft bedacht vrij groot is.

Webdesign WordPress Is Eenvoudig Te Gebruiken

Wanneer Webdesign WordPress werd gelanceerd, was het nog niet de krachtpatser die het nu is. Integendeel, het was gewoon een simpele, gebruiksvriendelijk blogplatform. Hoewel het sindsdien erg gegroeid is, heeft WordPress zich blijven vasthouden aan die benadering. Daarom werd de documentatie en gebruikersinterface van de grond af opgebouwd door beginnende gebruikers. Dat betekent dat we al onze klanten met een kléin beetje training wegwijs kunnen maken op hun site en ze deze kunnen gebruiken zonder enige frustratie.

Op Maat Gemaakt Webdesign WordPress

Bij Marsmedia maken we gebruik van Webdesign WordPress en hun CMS, maar niet van de vooraf ontworpen thema’s. Ons team ontwerpt volledig op maat gemaakte websites; alles wat je ziet werd ontworpen zonder de limitaties die een thema met zich meebrengt. Als klant kan je dus een unieke website verwachten, met jouw eigen gewenste branding, stijl en look.

Als je dus op zoek bent naar een Webdesign WordPress website in Amsterdam, dan kan je Marsmedia contacteren met de kennis dat we technologieën hanteren die niet alleen uitmonden in een functionele en visueel aantrekkelijke site, maar ook één die met jouw bedrijf kan meegroeien en die je eenvoudig kunt gebruiken. Klink dat goed?
Geef ons dan een seintje!

Contact
5