Oval Created with Sketch.

Woocommerce Specialist Marsmedia

Woocommerce Specialist

Ben jij op zoek naar een Woocommerce specialist in Amsterdam? Dan zijn wij jouw partner in het design, de ontwikkeling en online groei van je webshop. Onze designer, developers en online marketeers realiseren online groei bij ambitieuze bedrijven. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Woocommerce Maatwerk Webshop

Je staat op het punt om een volgende stap te zetten met je webshop. Je wil meer dan een standaard template en hebt specifieke wensen als het gaat om de functionaliteiten van je online winkel. Als internetbureau helpen we je hier graag bij! Wij zijn goed in het ontwikkelen van Woocommerce oplossingen, denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw webshop precies doet wat je wil.

Naast de technische functionaliteiten is het belangrijk dat je website er mooi uitziet én aansluit bij je doelgroep. Je gaat hier samen met onze UX-designer in een kickoff workshop dieper op in. Op die manier zorgen we er samen voor dat je webwinkel naar een volgend niveau wordt gebracht met meer bezoekers en meer verkopen. Interesse? We nodigen je graag uit voor een kop koffie.

webbureau Marsmedia

Wat wij als woocommerce specialist voor je kunnen betekenen

Single product webshop

De meeste simpele webwinkel die je door ons kan laten maken is er één met slechts 1 product. Met een simpel maar duidelijk design zorg wij ervoor dat bezoekers binnen enkele klikken kunnen afrekenen en jouw product kunnen bestellen.

Multi product
webshop

Pak je het iets groters aan, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze developers kijken niet op van een product meer of minder en weten ook grote webshops zonder problemen in te richten.

Woocommerce Maatwerk

Ben je op zoek naar iets meer dan een standaard webshop? Ook Woocommerce maatwerk valt binnen de mogelijkheden. We hebben voor verschillende klanten handige features gebouwd die voor meer efficiëntie zorgen.

Woocommerce webshop laten maken

Wanneer je ons als Woocommerce bureau inhuurt om jouw nieuwe webshop te laten maken dan krijg je precies datgeen wat je wil hebben. Gemiddeld kost het ons zo´n 200 uur om een volledige webshop te bouwen. Dit doen we in verschillende fasen.

Kickoff workshop

We beginnen altijd met een kickoff workshop bij jou op kantoor. In deze workshop wordt duidelijk wat precies de wensen zijn en wordt het voor onze lead designer duidelijk wat er allemaal in de website moet komen. Samen bepalen we waar de knoppen moeten komen te staan en wat voor uitingen er op de website moeten komen.

Wireframes

Na de workshop wordt er door onze UX designer een zogenaamde wireframe gemaakt voor ieder pagina. Dit is een lijnenschets van je website. Deze wordt ter goedkeuring aan je voorgelegd waarna hij naar onze designers gaat.

Webdesign

Wanneer de wireframes zijn ontvangen maakt onze webdesigner er iets fenomenaals van. Je webshop komt nu echt tot leven. Plaatjes, kleuren en je nieuwe logo worden in het webontwerp gezet. Feedback op het design zal worden verwerkt en het resultaat wordt wederom ter goedkeuring aan je voorgelegd.

Development

Het goedgekeurde design wordt in deze fase in code gegoten. Afhankelijk van het aantal producten en het aantal features duurt deze periode wat langer. Je hoort dan ook iets minder van ons omdat we druk bezig zijn met coderen. Niet getreurd, het resultaat mag er wezen.

Oplevering

Daar is hij dan! Je webshop is klaar om het wereldwijde web op te gaan. De content zit erin en wij hebben de laatste punten gecontroleerd. Vanaf nu ben je trotse eigenaar van een website die 100% op maat is gemaakt door webbureau Marsmedia. Onze online marketing experts helpen je graag verder om van jouw website meer dan alleen een mooi plaatje te maken.

Overtuigd? Let's talk.

Contact

woocommerce weetjes

Handig om te weten

Doorlooptijd

Het maken van een webwinkel duurt gemiddeld tussen de 12 en 16 weken. Dit is iets meer dan een normale website. De doorlooptijd is afhankelijk van de snelheid waarmee feedback wordt gegeven en de complexiteit van de webshop. Ook het aantal producten en een eventuele import heeft invloed op hoe lang het duurt voordat je webwinkel klaar is.

Onze planning

We plannen onze projecten strak in en proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Voor een webshop geldt dat we extra tijd nemen voor design en development omdat de moeilijkheidsgraad vaak wat hoger ligt. Verder is het van belang dat alle partijen zich aan de planning houden.

Security

Host je je webwinkel bij ons dan staat deze altijd op een beveiligde SSL verbinding (https). Tevens zorgen we ervoor dat contactformulieren worden beveiligd met ReCaptcha zodat spammers geen kans krijgen. Maandelijks updaten we alle plugins en de WordPress core zodat je website altijd beschermd is.

Website speed

Wanneer je een webshop hebt is de snelheid waarmee pagina’s geladen worden zeer belangrijk. Iedere seconde dat het langer duurt daalt het conversiepercentage. Om die reden zorgen we er standaard voor dat je website via een DNS op het wereldwijde website staat. Om een optimale snelheid te garanderen werken wij samen met de marktleider in WordPress hosting WPEngine. De voorwaarde voor een bliksemsnelle website is wel dat je de hosting van uw website door ons laat verzorgen.

Website Content

Content in de vorm van productteksten, afbeeldingen, animaties, video’s en foto’s dienen aangeleverd te worden. Indien gewenst kunnen wij helpen met het samenstellen of vormgeven van de content. Dit wordt altijd als optioneel opgenomen in de offerte en is sterk afhankelijk van de opdracht.

Nazorg

Onvolkomenheden zijn helaas niet te voorkomen. Na oplevering geldt er dan ook een periode van maximaal 2 maanden waarbij er zogenaamde bugs zonder extra kosten worden opgelost. Alle onvolkomenheden die na deze periode gemeld worden zullen we als extra werk beschouwen.

SLA

Is er een sterke wens om na live-gang ondersteuning te krijgen in het veranderen van de website of wilt op een continue basis veranderingen doorvoeren dan kan dit middels een service level agreement. Maandelijks koop je hierbij uren in die te gebruiken zijn voor alle diensten van Marsmedia.

Welke Expertises hebben we nog meer?

Merkidentiteit

Een sterk merk blijft hangen bij mensen. Om dit te bewerkstelligen heb je een buitengewone merkidentiteit nodig. Onze designers helpen graag om jouw verhaal te vertellen middels kleuren, beeld en de juist tone of voice.

Huisstijl ontwerpen

Kan je merk wel een kleine opfrisser gebruiken of ben je op zoek naar een complete huisstijl? Samen met jou pakken we je logo, lettertype en kleuren aan. Met een nieuwe look and feel kan je huisstijl er weer jaren tegenaan.

SEO

Een webshop hebben is leuk maar het is leuker als je webshop ook goed vindbaar is. Onze SEO specialisten helpen je in het verkrijgen van hogere posities in Google en zorgen ervoor dat je organisch beter gevonden wordt.

Google Ads

Direct meer verkopen? Dan is Google Ads een uitgelezen mogelijkheid voor jou. Met dit bekende systeem kan je heel gericht adverteren en komen alleen mensen op je website die zoeken op een specifieke term.

Webdevelopment

Heb je hele specifieke wensen voor je webwinkel of wil je graag wat extra functionaliteiten laten bouwen dan kunnen we je ook goed helpen. Onze webdeveloper is van alle markten thuis en kan de mooiste dingen bouwen.

Woocommerce bureau inhuren?

8 Redenen om Marsmedia als jouw Woocommerce specialist te kiezen

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop, hier worden concessies in gedaan. Alles wat we leveren wordt altijd gecontroleerd of het voldoet aan de hoge eisen die je van een professioneel webdesign bureau mag verwachten.

100% op maat gemaakt

Maken we voor jou een Woocommerce website, dan is alles wat je krijgt 100% op maat gemaakt. In iedere stap van dit proces wordt je meegenomen en mag jij beslissen of je het mooi vindt of dat het moet worden aangepast.

Vakmanschap

Iedereen bij Marsmedia heeft meerdere jaren ervaring. De snelheid waarmee projecten worden opgepakt en uitgevoerd is daarmee (vaak) hoger dan gemiddeld omdat we eerder tot een overeenstemming komen met jou als klant.

Samenwerking

We denken graag met je mee en proberen zaken zo efficiënt mogelijk op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat een Woocommerce project succesvol wordt afgerond en dat er een professionele webshop wordt gemaakt.

B2B specialist

Al meer dan 15 jaar maken wij websites voor bedrijven. Veelal doen we dit voor de B2B markt. Ook B2C websites en Woocommerce webshops worden door ons gemaakt voor zowel startups als volwassen bedrijven.

Kennisdeling

Samen kom je verder. We delen daarom zowel intern als met onze klanten op regelmatige basis kennis met elkaar. Op die manier begrijpen we beter wat iedereen doet en waar we kennis van hebben.

Data gedreven

Online groei realiseer je door goed te kijken naar je data en dit op een juiste manier te interpreteren. Wij werken bij voorkeur data gedreven waarbij we keuzes maken op basis van de gegevens die we hebben.

Teamspelers

Als Woocommerce specialist in Amsterdam werken wij met een super gezellig en hecht team aan jouw website. We zijn daarmee efficiënt en zorgen er samen voor dat jij de kwaliteit krijgt die je website verdient.

Woocommerce Specialist Marsmedia

Op zoek naar een Woocommerce specialist? Let’s talk!