Marsmedia Webdesign Amsterdam, het belang van een goed webdesign

Team Mars Insights

blog image
Spread the love

Je vraagt je misschien af waarom je hulp nodig zou hebben bij het updaten van je bestaande website. Ja, de huidige website lijkt achterhaald in vergelijking met de concurrentie, maar maakt een geloofwaardig, overtuigend WordPress Website design echt het verschil? Met tegenzin ga je op zoek naar een ontwerpbureau die de website van je bedrijf een update zal geven, maar je bent niet helemaal overtuigd dat een nieuw Webdesign nieuwe business zal genereren. Ondanks je scepticisme, tonen vele studies aan dat een goed gebouwde website een betere klanten traffic zal genereren en een verbeterde gebruikersinterface zal conversie verhogen. Wij bij Marsmedia Webdesign Amsterdam- kunnen het hier niet meer, mee eens zijn! Maar hoe? Hoe kan iets als webdesign van invloed zijn op het succes van jouw bedrijf? Er zijn vele redenen waarom een goed webdesign de ideale klanten zal aantrekken. De volgende informatie gaat over de vijf belangrijkste componenten die wij bij Marsmedia Webdesign Amsterdam in gedachten houden tijdens het maken van een nieuwe WordPress website.

Website menu, belangrijk om te overwegen in een webdesign

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een website is het website menu. Het website menu van een webdesign website kan je ontwerp maken of breken, dat geldt in het bijzonder voor robuuste wordpress websites met veel pagina’s. Een website menu bevat normaal gesproken een navigatiebalk of de lijst met labels die de website pagina’s onderscheiden. Een goed website menu moet gemakkelijk te vinden en te begrijpen zijn – wat zorgt voor snel en gemakkelijk navigeren door de gehele website. Bij het maken van een webdesign ontwerp vanuit ons kantoor in Amsterdam laten we ons niet meeslepen met gekke ontwerpen en fancy lettertypen. In de meeste gevallen maximaliseert een-over vereenvoudigde website menu het gebruiksgemak voor een breder scala van klanten. Wij zeggen vaak dat het menu van een website zo intuïtief moet zijn dat zelfs je oma het nog kan volgen.

Brand Consistentie bij Marsmedia Webdesign Amsterdam

Voor ons bij Marsmedia Webdesign Amsterdam kunnen we het belang van een consistente Brand identity niet genoeg benadrukken. Als je bedrijf een logo heeft en dat logo wordt vaak gebruikt in drukwerk (dat wil zeggen visitekaartjes, brochures, briefpapier, etc.), dan moeten het logo, logo / merk kleuren, brand messaging en beelden die gebruikt worden voor het afdrukken, centraal staan in het uitgevoerde webdesign Amsterdam. Het is belangrijk voor je klanten om het merk te herkennen in alle vormen van communicatie, zodat ze de merkpositie en overtuigingen kunnen associëren met het bedrijf. Vaak als de visuele communicatie van een merk verandert, kan het ertoe leiden dat klanten zich ongemakkelijk voelen, dat kan ervoor zorgen dat ze een negatieve associatie met het bedrijf creëren. Bij Marsmedia Webdesign Amsterdam willen we dat echt niet.

Het lezen van Patronen en SEO, vertaald naar een webdesign

De meeste lezen een webpagina op dezelfde manier als een boek, van boven naar beneden, van links naar rechts. Bij Marsmedia webdesign Amsterdam houden we hier ook rekening mee bij het ontwerpen van een website. Wij zorgen ervoor dat de belangrijkste informatie in de linker kolom geplaatst word. Dit zal helpen om de boodschap efficiënter over te brengen voor websitebezoekers die huidige of potentiële klanten kunnen zijn. Maar wat veel mensen niet weten is dat het plaatsen van belangrijke informatie in deze gebieden van een website ook de zoekmachine optimalisatie (SEO) verbetert. Wanneer je belangrijke bedrijfs-gerelateerde zoekwoorden toevoegt, in dit artikel: ‘Wordpress webdesign Amsterdam’. Ook ‘Wordpress Amsterdam’, en onze bedrijfsnaam ‘Marsmedia’. In de HTML-gebaseerde tekst, zoekmachines zoals Google en Bing zijn in staat om de website eenvoudig te doorzoeken, de zoekmachine plaatsing te verhogen en geven de website een goed en beter algemeen inzicht.

Onderschat de content in het webdesign niet

De inhoud van je site is belangrijk om meerdere redenen afgezien van het feit dat het letterlijk je bedrijf Brand Identity (huisstijl) communiceert, Er zijn andere zeer belangrijke elementen die overwogen worden wanneer een copywriter de inhoud creëert en de ontwerper de complementaire visuele omgeving voor de inhoud creëert. De boodschap kort en ter zake maken, maar toch warm en gastvrij (afhankelijk van de industrie) helpt de lezer om het bericht gemakkelijker te onthouden. Ook wanneer er te veel tekst op een pagina staat wordt de pagina visueel rommelig waardoor het fysiek lezen van een pagina moeilijker wordt voor een lezer, laat staan geïnteresseerd te blijven in het verder lezen van de pagina. Door de inhoud te stroomlijnen is de ontwerper in staat om de tekst in het ontwerp toe te voegen, meestal omvat dat veel negatieve ruimte. Deze lege ruimte laat de lezer zijn ogen rusten zodat ze niet moe worden van het lezen.

Vertrouwen op Marsmedia Webdesign Amsterdam

Het opbouwen van vertrouwen tussen, Marsmedia en jij, de klant, is van groot belang, maar zal niet gebeuren tenzij je ons echt leert kennen en onze waarde in webdesign, merk identiteiten en logo’s ontdekt. We gaan graag een gesprek met je aan, dat perfect is om meer over de behoeften te ontdekken. Door het versterken van onze dialoog, bij Marsmedia Webdesign Amsterdam, kunnen we, wat er positieve resoneert met hen, implementeren in het nieuwe webdesign. Door een website er meer gastvrij en betrouwbaar uit te laten zien voor bezoekers, zal je het verkeer naar de website verhogen en een verbetering van de nieuwe business leads via de website conversie zien.

Het internet kan een enge plek zijn voor mensen die meer gewend zijn aan het doen van zaken face-to-face. Het kan beklijvende scènes uit de film The Matrix terug brengen, wat geweldig voor bepaalde industrieën zou kunnen zijn. De meeste bedrijven zijn op zoek naar een iets meer gastvrijer ontvangst dan een verwarrende labyrint van letters en cijfers. Een goed webdesign is een geweldige manier om de doelgroep te bereiken in een gebruikersvriendelijke omgeving. Wanneer een website is ontworpen en goed beheerd word door Marsmedia Webdesign Amsterdam, zullen klanten voortdurend terugkeren naar de site en zaken doen met je bedrijf.

Hopelijk horen wij binnenkort van jou!

Contact
5