Sunshower

Beleef de kracht van Sunshower in een digitale showroom

De klant

Sunshower integreert de positieve effecten van zonlicht in je dagelijkse douche ritueel, dankzij een gebalanceerde combinatie van verwarmend infraroodlicht en een lage dosis UV-licht. Het bedrijf is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een team van 45 personen, met als missie om uit te breiden in Europa en de wereld te veroveren.

De uitdaging

De Sunshower-modellen hebben in de loop der jaren aanzienlijke ontwikkelingen doorgemaakt, maar de website niet. Het hoofddoel van de website is dat bezoekers de Sunshower kunnen ervaren in een digitale omgeving. Helaas kwam de bestaande website niet overeen met de juiste boodschap. Het had een zeer donkere uitstraling en sloot niet aan bij het lichte en warme gevoel van Sunshower. Het was moeilijk te navigeren omdat er geen duidelijk UX-pad was. Technisch gezien was de website buggevoelig, traag en niet responsief gebouwd voor mobiele gebruikers. Dit kwam niet overeen met de moderne en hoogwaardige producten die ze wilden presenteren.

Het resultaat

Door een warme, high-end en uitnodigende online merkidentiteit te creëren, waren we in staat om het juiste verhaal te vertellen en de producten succesvol in een digitale omgeving te presenteren. We hebben ons gericht op de boodschap, de gebruikerservaring en informatieverstrekking zonder het ingewikkeld te maken. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en plezierige visuele ervaring.

sun_2@3x
sun_2@3x

We hebben een digitale omgeving ontwikkeld met een hoogwaardige en minimalistische uitstraling

Alle producten hebben een informatieve detailpagina met alle technische specificaties van het product. Sunshower verkoopt B2B, maar nu kan de eindgebruiker online onderzoek doen voordat hij een dealer bezoekt. Sociaal bewijs is toegevoegd in de vorm van klantbeoordelingen en het delen van hun hoge klanttevredenheid vanaf een onafhankelijk beoordelingsplatform.

sun_3@3x
sun_3@3x

Duik in de voordelen van infraroodlicht en uv-licht

Je vraagt je misschien af, wat zijn de verschillende voordelen van infraroodlicht en uv-licht? De nieuwe website draaide helemaal om het leveren van een verleidelijke visuele ervaring, dus we hebben een boeiende sectie ontworpen om te schakelen tussen de belangrijkste waardepropositie van beide soorten licht, en een link naar een meer gedetailleerde pagina die dieper ingaat op alle voordelen.

sun_4@3x
sun_4@3x

Ontdek welk Sunshower-model aan jouw behoeften voldoet met behulp van de online tool

We hebben een gebruiksvriendelijke online tool ontworpen om de klant te helpen het Sunshower-model te vinden dat het beste bij hun situatie past. Vanuit het resultaat kan de gebruiker naar de productdetailpagina navigeren of de hele collectie doorbladeren.

sun_5@3x
sun_5@3x

Een dealerportaal dat het zelfbeheer van bestellingen, serviceverzoeken en meer mogelijk maakt.

Het belang van een goede gebruikerservaring geldt niet alleen voor de commerciële kant van de website. We hebben een gebruiksvriendelijk dealerportaal ontworpen, waarmee dealers zelf productbestellingen, promotiematerialen, handleidingen, instructievideo’s, serviceverzoeken en meer kunnen beheren. Elke dealer kan een beheerder toewijzen om de accounts van hun eigen verkopers te beheren.

sun_6@3x
sun_6@3x

Klaar om jouw digitale presence te verbeteren?

Neem contact op met Michel om je groeikansen te bespreken.

Neem contact op
team_small_2@2x
Contact
5