Takeaway

Betrokkenheid vergroten met nieuwe blog voor Takeaway

De klant

Just Eat Takeaway.com is een toonaangevende online marktplaats voor voedselbezorging die consumenten en restaurants verbindt via haar platform in 24 landen. Het bedrijf, met haar hoofdkantoor in Amsterdam, werd in januari 2020 opgericht door twee van ‘s werelds meest succesvolle bezorgbedrijven van eten samen te brengen: Takeaway.com (opgericht in 2000 in Nederland) en Just Eat (opgericht in 2001 in Denemarken). Tegenwoordig is Just Eat Takeaway.com de toonaangevende wereldwijde marktplaats voor online eten bezorgen buiten China.

De opdracht

Takeaway vroeg ons, ter voorbereiding op hun rol als hoofdsponsor van de FIFA World Cup 2020, om hun nieuwe blogwebsite te maken. De oude blog kreeg niet veel bezoekers en er was nauwelijks betrokkenheid. De opdracht was om een ​​prikkelende, frisse blogwebsite te maken, vergezeld van een unieke merkidentiteit die nog steeds paste bij de merkidentiteit van het bedrijf en platform.

2_ticker_3
2_ticker_3
3_tak_iphone_hand_2@4x
3_tak_iphone_hand_2@4x

Internationale website met regiospecifieke inhoud

Takeaway is actief in 24 landen. Dit betekende dat de blog een zeer divers publiek moest bedienen. We hebben een gebruiksvriendelijke manier voor de gebruiker geïmplementeerd om zijn voorkeuren in te stellen. Na het opslaan krijgt de gebruiker regiospecifieke inhoud te zien in de taal van zijn voorkeur.

4_tak_region@4x
4_tak_region@4x
5_tak_region_5@4x
5_tak_region_5@4x

Een trechterstrategie van de artikelen rechtstreeks tot het bestellen van eten op het platform

Lezen over Ramen? Krijg je trek? U bent één klik verwijderd om te bestellen bij een restaurant in de buurt! We genereren verkeer naar het Takeaway-platform, vooraf gefilterd op uw onderwerp en gebied, en implementeren content- én regiospecifieke CTA-banners in de artikelen.

6_tak_cta@4x
6_tak_cta@4x

Uitgebreide zoekfunctionaliteit met auto-suggest

Om de gebruiker te helpen relevante inhoud te vinden, hebben we een zoekfunctie met auto-suggest geïmplementeerd. Resultaten verschijnen terwijl u typt, wat een maximaal ontdekkingspotentieel mogelijk maakt. Uw zoekopdracht wordt gemarkeerd in de artikeltitels, zodat u de inhoud gemakkelijk kunt scannen.

7_tak_mob_search1@4x 7_tak_mob_search2@4x 8_tak_search_desktop_2@4x
7_tak_mob_search1@4x 7_tak_mob_search2@4x 8_tak_search_desktop_2@4x

De kracht van het blogformat gebruiken om de duurzaamheidsaanpak van Takeaway te promoten

9_tak_sustainability_2@4x
9_tak_sustainability_2@4x

Klaar om op te schalen?

Neem contact op met Michel om jouw groeimogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
Mars media sfeerbeelden 15
Contact
5