Contact Us

Website laten maken Amsterdam

Wil jij een website laten maken in Amsterdam? Marsmedia is het ontwikkelingsbureau gespecialiseerd in het maken van professionele B2B-websites, zowel voor startups als voor multinationals. Benieuwd naar wat voor serviced wij bieden? Bel gerust.

Neem contact op

Van concept naar functionerende website

Website ontwikkeling


Wireframes
We starten elk project met een kick-off workshop. Tijdens deze workshop bespreken we de strategie en bepalen we de doelen van je nieuwe website. Na deze bijeenkomst maken we wireframes. Dit zijn zeer gedetailleerde digitale schetsen van elke pagina. Door eerst wireframes te maken, kunnen we ons focussen op de functionaliteiten van de website. Zodra de wireframes zijn goedgekeurd, kunnen we doorgaan naar de ontwerpfase.
Custom Web Design
We gebruiken nooit templates. Al onze ontwerpen zijn op maat gemaakt en uniek. We starten elk project door je uit te nodigen voor een kick-off workshop. Tijdens deze workshop bespreken we de strategie en bepalen we de doelen van je nieuwe website. We zullen de pagina’s met de hand schetsen en de ontwerprichting bespreken. Deze bijeenkomst is cruciaal om alle informatie te verzamelen die we nodig hebben om aan een project te beginnen.
Responsive Web Development
Zodra het volledige ontwerp is goedgekeurd, vertalen onze ontwikkelaars de ontwerpen naar een volledig functionele website dat goed werkt op desktop en mobiel. De ontwikkeling van de website is volledig op maat, dat betekent dat we onze eigen code schrijven en geen templates gebruiken. We gebruiken het WordPress-platform om op voort te bouwen, zodat u een eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem heeft. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, hierdoor kunnen wij jou een solide en goed beveiligd platform garanderen.

Website laten maken

Hoe ziet het traject eruit?

Het bouwen van een website bestaat uit gestandaardiseerde processen. We doorlopen 5 verschillende fasen.

Het startschot

We beginnen elk project met een kick-off meeting. Tijdens deze meeting praten we over je strategie en bepalen we de doelen van je nieuwe website. We zullen veel vragen stellen, en eventueel de pagina’s vast met de hand schetsen. Ook komt de richting waarin we gaan designen aan bod. Deze meeting is belangrijk om alle informatie te verzamelen die we nodig hebben om met het project te starten.

team_small_4@2x

Wireframes

Wireframes zijn gedetailleerde digitale schetsen van elke pagina. Door eerst wireframes te maken, kunnen we ons focussen op de functionaliteiten zonder dat we ons al laten afleiden door design. We zullen bepalen waar we belangrijke knoppen plaatsen, bepalen welke links waar naartoe moeten verwijzen, etc. In deze fase heb je mogelijkheid tot feedback geven, net zolang totdat we het eens zijn. Zodra de wireframes zijn goedgekeurd, kunnen we door naar de ontwerpfase.

pexels-picjumbocom-196645

Webdesign

Nu komt het leuke gedeelte! De wireframes worden omgezet naar een mooi en uniek design! In de eerste fase hebben we bepaald wat de algemene richting is die we op wilden. We beginnen altijd met de homepage om te kijken of we op één lijn zitten. Nadat deze is goedgekeurd gaan we verder met de rest van de pagina’s. Zodra het volledige webdesign is goedgekeurd, kunnen we door naar de volgende fase en is het is tijd om de website tot leven te brengen!

LKB thumbnail@3x

Het bouwen van de website

De nieuwe website wordt werkelijkheid. Deze fase duurt het langst, aangezien we maatwerk leveren. We gebruiken dus nooit templates, maar we bouwen op het WordPress-platform zodat je een eenvoudig te gebruiken CMS krijgt. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, en daardoor zijn de stabiliteit en veiligheid ongeëvenaard. Ons development team zal hard werken om de website er geweldig uit te laten zien op zowel desktop als mobiele apparaten. We zetten we de website eerst op in een testomgeving. In deze omgeving kunt je de content vast uploaden en hebben wij de mogelijkheid om eventuele kleine foutjes op te sporen en op te lossen.

Mars media sfeerbeelden 6

We gaan live!

It’s time! Your new web design is ready to go live! You are now the owner of a website optimized for UX. However, have you also thought about online marketing opportunities? Our online marketing department is happy to help you achieve your goals. Marsmedia is a full service agency that does more than just create web design, so let’s take a look at what else we can do!

Mars media sfeerbeelden 27

Vragen wanneer je een website laat maken

Een website laten maken

Hoe snel werken we?

De gemiddelde doorlooptijd van de nieuwe website is 8 tot 16 weken. Zodra de offerte akkoord is maken we een planning met tussentijdse deadlines voor beide partijen. Het is van cruciaal belang voor de doorlooptijd dat deze deadlines door beide partijen worden nageleefd.

Snelheid van de website

Een snelle website is de sleutel tot succes. Trage websites hebben een lagere conversie en een hogere bounce rate. Om de optimale snelheid te garanderen werken we nauw samen met de marktleider op gebied van WordPress hosting. Goed om te weten is dat de snelheid alleen gegarandeerd kan worden als de hosting van de website ook door ons wordt verzorgd.

Veiligheid van de webssite

Een beveiligde website is tegenwoordig erg belangrijk. Je wil tenslotte niet dat er persoonsgegevens op straat komen te liggen. Wij kunnen verzorgen dat de WordPress core altijd automatisch wordt geupdate naar de nieuwste versie, om te zorgen dat eventuele veiligheidslekken direct gedicht worden. De systemen waar onze websites op draaien worden door hoog aangeschreven bureaus zoals SecTheory and Sucuri in de gaten gehouden. Zij dragen ook zorg dat er minstens één keer per jaar een externe penetratietest wordt uitgevoerd.

De inhoud

De content in de vorm van afbeeldingen en foto’s dienen in de eerste plaats door jou aangeleverd te worden, maar wilje graag hulp bij de creatie hiervan, dan kunnen wij dit natuurlijk verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Testen en verhelpen van onvolkomenheden

Een website laten maken is anders dan een brochure laten printen. Het web is constant in beweging, dus het kan voorkomen dat iets wat gister nog werkte, vandaag ineens niet meer werkt. In een bepaalde periode na de oplevering kunnen bugs gemeld worden en verhelpen we deze zonder extra kosten. Alle onvolkomenheden die na deze periode gemeld worden zullen we als extra werk beschouwen.

Updates na livegang

Ook wanneer je website live is, zal je waarschijnlijk regelmatig vernieuwingen willen doorvoeren. Voor hulp bij aanpassingen en updates hanteren wij SLA’s. Hiermee kun je een aantal uur per maand afnemen die vrij besteed kunnen worden.

Op zoek naar een webbureau?

Plan een meeting in
Mars media sfeerbeelden 13
Contact opnemen
5