Webdesign Zaandam

Levert jouw website leads op?

Natuurlijk, je website ziet er prachtig uit! Maar levert je website ook leads op? Bij Marsmedia onderscheiden we ons door eerst te focussen op doel van je website. We richten ons op de buyer journey, UX en snappen hoe belangrijk content is. En ja, we zorgen ook dat het er prachtig uitziet. Maar dat spreekt voor zich.

 

Undraw experience design eq3j
UX/UI Expertise

Wij designen voor een optimale User Experience

Ontwerpen voor UX (User Experience) betekent ontwerpen voor het hele proces dat je doelgroep doorloopt bij het bezoeken van je website. Een goede UX is belangrijk als je wilt dat je bezoekers converteren. Het moet gemakkelijk voor hen zijn om hun weg te vinden naar de inhoud waarvoor ze kwamen – en natuurlijk naar je CTA’s. UX is een samenwerking tussen merkidentiteit, inhoud, gebruiksgemak en functionaliteit. Een groot deel van de positieve ervaring is een intuïtieve User Interface. Daarom worden UX en UI vaak in dezelfde adem genoemd. Onze ervaren designers weten wat wel en wat niet werkt. Laat het maar aan hen over om je doelgroep van een positieve ervaring te voorzien.

Neem contact op voor een optimale website
Link arrow big
Undraw innovative b409
Webdesign op maat

Een uniek en op maat gemaakt webdesign dat aansluit op je doelgroep

Wij gebruiken nooit templates. Al onze ontwerpen zijn op maat gemaakt en uniek. In de strategiefase hebben we geleerd wat jouw doelgroep triggert. We zullen deze inzichten gebruiken om datagedreven ontwerpbeslissingen te nemen. We ontwerpen altijd responsive, zodat je website er op alle apparaten goed uitziet.

Ja! Ik wil een betere website
Undraw wordpress utxt
WordPress Development op maat

Veel mensen associëren WordPress met templates, maar die gebruiken we nooit. Net als onze ontwerpers leveren onze developers volledig maatwerk. We gebruiken het WordPress-platform om op te bouwen zodat je een eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem tot je beschikking hebt. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld en daardoor zijn de stabiliteit en beveiliging ongeëvenaard.

Ik wil een website die makkelijk te beheren is
Link arrow big

Beginnen met jouw webdesign?

Neem contact op
Marsmedia webdesign golden review stars

We zijn beoordeeld met 4,9/5 sterren op basis van 29 Google-recensies