Over ons

Onze passie is design en develop
ment

Bij Marsmedia zijn we trots erop bedrijven en organisaties te mogen helpen. Niet alleen met het design, ook bij de algehele groei van een bedrijf. We zijn een team van creatieve professionals, gevestigd in Amsterdam. We maken gebruik van design, passie en technische kennis, en kunnen een hoogwaardig, uniek en consistent merk leveren dat je bedrijf vooruit brengt. Jouw succes is ons doel.

Ons doel

Bedrijven te helpen groeien met behulp van design en technologie. Design dat aanzet tot actie, resultaten genereert en voor verandering zorgt.

We bieden zeer concurrerende pakketten. We focussen niet alleen op de kwaliteit van het product, maar vinden de service en het contact zeker net zo belangrijk.

Michel Kobus
Partner & Creative director

Wonend in de stad van creativiteit: Amsterdam. Mijn leven ademt design en ik ben er dan ook elke dag met veel plezier mee bezig. Wanneer ik tijd over heb, werk ik aan start-ups en help ik anderen bij het ontwikkelen van die van hun. Mijn specialiteit is het creëren van design van hoge kwaliteit, van eenvoudige logo’s tot volledige merkidentiteiten. Ik maak ontwerpen die passen bij de core van een bedrijf, haar doelen en succes.

Sven Kaptein
Partner & CTO

Mijn naam is Sven, wonend in een klein dorpje in Flevoland, gelukkig getrouwd met de meest fantastische vrouw in de wereld en trots vader van een dochter en pleegdochter. Ik heb altijd een passie gehad voor computers en het internet en heb hiervan mijn werk kunnen maken: websites programmeren en soepel te laten functioneren. Wanneer ik vrije tijd heb ben ik graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe applicaties.

Kiki the Pug
Kantoor entertainer

Mijn twee grootste passies zijn eten en knuffelen. Het maakt me super blij om constant bij de mensen te zijn van wie ik hou, vooral als ik eten van ze krijg. Ze zeggen dat ik vrij lui ben, maar ik doe nou eenmaal graag de dingen op mijn manier. Koppig zeg je? Nee, slim! Waar ik niet van hou? Wandelingen door de kou en regen - bah. Onderdeel van Marsmedia zijn is fantastisch, zeker omdat ik er zoveel liefde voor terug krijg. I’m living the dream.

Nelson
Eggermont
Senior (UX) Designer

Na enige tijd gewerkt te hebben bij Quince, besloot ik om als in-house ontwerper en adviseur te werken bij diverse kleine en grote bedrijven. Toen Michel mij op een dag vroeg om het team van Marsmedia te versterken, ben ik er met volle enthousiasme in mee gegaan. De dagelijkse lunch is geweldig en ik heb sindsdien niet meer achterom gekeken ;) Mijn specialiteiten zijn design en marketing.

Luuk van Hoogstraaten
Producer

Amsterdam en mijn vriendje zijn de twee liefdes van mijn leven. Ik besteed mijn tijd aan de sportschool, zwerven door de stad en het werken in de spannende wereld van het web. Bij Marsmedia ben ik verantwoordelijk voor onze website en een constante groei. Door zelf te ondernemen en samen te werken met andere start-ups heb ik veel interesse in- en kennis opgebouwd over bedrijfsontwikkeling en growth-hacking.

Marsmedia
Zagreb
Office Czech Republic

Wij werken nauw samen met ons team in Tsjechie, Zagreb. Hier werkt een ervaren team van designers en ontwikkelaars dat ervoor zorgt dat al onze projecten er super uitzien en soepel werken. Na jaren van nauwe samenwerking, creatieve ontwikkeling en keihard werken leveren wij maandelijks nieuwe projecten af, die tot in de puntjes verzorgd zijn.

Brenda Kaptein
PROJECT MANAGER

Werken voor Marsmedia is op mijn pad gekomen. Van deze stap heb ik nog geen enkele seconde spijt gehad. Ik doe iets waar ik erg veel ruimte krijg om te groeien en mij verder te ontwikkelen. Het is fijn om samen te werken in een team met ontzettend veel passie voor het vak. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en projectmanagement. Door het fijne team heb ik thuis de structuur en rust om voor onze dochter en pleegdochter te zorgen.

Toska Kieft
WEB DEVELOPER

Als ik niet achter mijn computer zit voor werk, dan zit ik er wel voor fun! Naast web development, luister en maak ik graag muziek, volg ik podcasts of luister ik audioboeken wanneer ik van en naar werk fiets en vind ik sociale interactie zowaar leuk! Werken met een creatief team, waarin ik mijn rol ken, het plan uitvoeren met precisie: dat is waar mijn werk om draait.

Wij zijn er klaar voor

Wij gaan graag in gesprek. Neem contact op met Michel om kennis te maken en vertel hem over jouw project.

Neem contact op