Branding

Huisstijl drukwerk design

Of je nu nieuwe visitekaartjes, briefpapier, enveloppen of wat dan ook nodig hebt, je huisstijl is het eerste wat je klanten van je bedrijf te zien krijgen, dus helpen we je aan een unieke en memorabele huisstijl.

Kleine details maken het verschil

Memorable huisstijl

Iedereen kent het belang van imago. De kleine details tellen, en een huisstijl die consequent wordt doorgevoerd zet de puntjes op de i. Het laat zien dat je georganiseerd bent en stuurt een positief signaal

richting de klant. De huisstijl is iets waarmee alleen bedrijven met grote standvastigheid zich mee bezig houden, in het bijzonder in een tijd waar de focus op digitale communicatie zo groot is.

Werken met Marsmedia

Tot in het kleinste detail

mm-icon-stationary-custom-design
Design op maat

Voordat we met het design beginnen, zorgen wij dat we de behoeftes en stijl van je bedrijf begrijpen. Aan de hand van deze kennis maken wij een eerste ontwerp en wordt deze na feedback rondes verscherpt.

mm-icon-stationary-identity-based
Internationale kwaliteit

Internationale merken, zoals Apple, Vodafone of IKEA, hebben hun design tot in de puntjes doorgevoerd. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, je zou dezelfde complete huisstijl kunnen hebben als zij.

mm-icon-stationary-stand-out
Blink uit

Een verzorgde huisstijl bevordert de zichtbaarheid en betrouwbaarheid van je merk. Iedere keer wanneer klanten jouw brieven openen, zien ze direct de kleuren, het logo of andere herkenbare eigenschappen.

Voor iedereen

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Het minimale

Tijdens het netwerken zijn visitekaartjes enorm belangrijk. Het geeft niet alleen informatie door, maar maakt een indruk over jou en het bedrijf. Wij zorgen dat deze contactinformatie wordt overgegeven in een persoonlijke, unieke en memorable manier.

Vanaf €2.500

De standaard

Drukwerk als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes is nog steeds noodzakelijk in de huidige digitale maatschappij. Maar ook digitale producten, zoals e-mailhandtekeningen en PowerPoint templates maken we om het bedrijf krachtig te presenteren.

Vanaf €4.900

Beste van het beste

Gedrukt materiaal met je logo is een vorm van continue marketing. Je klant zal iedere keer aan je bedrijf herinnerd worden als hij een pen en papiertje pakt. Wij kunnen je helpen jouw merk door te voeren in presentaties, stickers of items die gerelateerd aan je markt zijn.

Vanaf €11.500

Wat te verwachten

Eindeloze mogelijkheden

Visitekaartjes

Je merkidentiteit begint met een hoogwaardig logo design dat uniek, memorabel en mooi is tot in de kleinste details.

Briefpapier

Er zijn duizenden mogelijkheden. Welk soort papier, welke informatie moeten het bevatten en hoe kunnen we dit vertalen naar de digitale omgeving?

Envelop

Op zoek naar een A4, A5, EA5 of andere maat envelop? Met of zonder venster? We helpen je aan de juiste envelop voor de juiste prijs.

Roll-up banners

Dit is een van de makkelijkste manieren om je bedrijf te presenteren op kantoor of op evenementen. Een oprolbare banner is makkelijk te transporteren en goedkoop te produceren.

Betrouwbaar

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit

"

Werken met Marsmedia

Op zoek naar een samenwerking? Leuk! Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

  • By sending the form you give consent to Marsmedia to hold your personal data according to the EU GDPR legislation. Read our privacy policy for more information.