Oval Created with Sketch.

ERP Fast Forward

ERP Fast Forward

ERP Fast Forward is de nummer 1 implementatie partner van Netsuite in Nederland. Omdat de uitstraling niet meer overeen kwam met het niveau van de onderneming, hebben we voor ERP Fast Forward een compleet nieuwe Merkidentiteit ontwikkeld, inclusief een WordPress website.

Branding Webdesign Wordpress Website

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Het ontwikkelen van een unieke Merkidentiteit met bijbehorende WordPress website, die uitstraalt waar ERP Fast Forward voor staat en die gericht is op de toekomst van het bedrijf. Dat was het doel dat we voor ogen hadden. Het totale pakket moest een uitstraling krijgen die overeen kwam met de grote ambities van het bedrijf en die paste binnen de innoverende business to business markt.

Verfrissend en innovatief

Een revolutie op het oude ERP Fast Forward. De nieuwe Merkidentiteit is verfrissend, innovatief en staat voor beweging en vooruitgang. Dit alles komt naar voren in de kleinste details. Van visitekaartje tot iconen, en van rollup banners tot aan handleidingen. Alles hebben we vastgelegd in een uitgebreid Brandbook om ervoor te zorgen dat deze kleinste details ook in de toekomst gewaarborgd blijven.

Onze andere cases

Wij zijn er klaar voor

Wij gaan graag in gesprek. Neem contact op met Michel om kennis te maken en vertel hem over jouw project.

Neem contact op